29 Ağustos 2009 Cumartesi

Alisveris Merkezlerini geziyoruz:T.J Max

Damat yogun bir okul donemi geciriyor.Amacladigi; Ingilizceyi cok iyi derecede ogrenebilmek oldugu icin konsantrasyonunu bozmamasi icin biz de onu hic bir konuda zorlamamya gayret ediyoruz .O yuzden de gitmek istedigimiz yerlere otobusle gitmeyi tercih ediyoruz .Ramazanin gelisi gunduzlerimizi biraz zorlastirsa da gezme deyince akan sular duruyor bende.Ertugrul da oyle,nenesi gibi gezenti olunca kizcagizima da bize uymak dusuyor ne yapsin


Bu kez hedefimiz bir onceki gun gittigimiz Culver semtindeki Target ve Ross da dahil olmak uzere bir cok alisveris magazasi subelerinin oldugu bizim Forum Izmire benzeyen bu alan.Basin daki durakta inip gezip alt tarfindaki duraktan tekrar otobuse binecegiz. Tabi rehberimiz yine Sevgili Suzan Hanim.


Hic bu kadar uzun Limuzin gormemistim dayanamadim hemen onunde durdum.Fotografi Suzan hanim cekti.Ertugrul ve annesi indigimiz yerde toys r us i gorunce orada takildilar


Bu magaza zinciri de saniyorum Ross gibi bir cok markayi icinde barindiran bir autlet ama burada bu sifati kullanmiyorlar ,belki konuyu bilenler yorum yazar beni yanlissam duzeltirler.
Ornegin alt resimlerde Suzan Haninin gosterdigi canta Nordstrom da 15oo$mis Burada ise 300 kusurdu.

Ayakkabilar,elbiseler ve yina Ross daki gibi,mutfak gerecleri,cay kahve ,biskuiler,kirtasiye ve aksesuar da vardi





Kumas cantalari ozellikle cekmeye gayret ettim .Canta diken arkadaslara fikir olsun dedim.devami da var






Bu cantaya ozellikle bayildim ama fiyati 200 kusurdu cok guzel fakat pahali.



Burasini gorduk,otobusune nerede binip nerde inecegimizi ogrendik diyerek yine otobusle eve geri donduk.Zaten 2 gun sonra da Istanbullu kisa donem calismaya gelen(work and travel) kizlarimiz Ece ve Bahar ile tekrar gelip gezmedigimiz yerleri gezecegiz.
Fotograflarla paylasmaya devam edecegiz.

11 yorum:

MAYRI dedi ki...

Sayende bir çok deişik yer görüyoruz. Ayağına sağlık.

Nedret dedi ki...

O desenli çantalar çok güzelmiş gerçekten^''Afiyet olsun yârim,sen yedikçe ben doydum''

Stil Direktoru dedi ki...

200 küsüre bende bittim ya

Ayca Karaoglan dedi ki...

Nalan ablacım, biz döndük bir ses vereyim dedim :) Sen de maşallah Amerika fatihi oldun, sayende bilmediğimiz yerleri görüyoruz :) Bol bol gezmeler diliyorum size, ellerinden öpüyorum.

Açalya dedi ki...

TJ Maxx`lerde elini salladığında bir Türk kadınına mutlaka çarparsın Nalan ablacığım. ABD`de yaşayan Türk kadınlarının en sevdiği mekandır orası. Hatta güzel arkadaşlıklar bile kurulur orada tanıştığın Türk ile :)

sena dedi ki...

cektiginiz fotograflara bakinca oralara gitmis kadar oldum.bir ulkeyi tanimak ayrintilardan gecer,siz de bize bu ayrintilari veriyorsunuz,tesekkurler.blogunuzu okumak cok zevkli

MAYRI dedi ki...

Nalan hanım

Hayırdır birkaç gündür yoksunuz.
Hastalık falan yoktur inşallah.
<:))

Açalya dedi ki...

Merak edenleriniz için,

Nalan abla ile biraz önce konuştum telefonda ve bilgisayarlarının arızalandığını öğrendim. Hepsi çok iyi.

Annekaz dedi ki...

erkek ayakkabılarını beğendim oğluma ayakkabı alacağım gözüm onlara takıldı ne yaparsınız ana yüreği :) Bu arada siz bizi de gezdiriyorsunuz

Adsız dedi ki...

Nalan hanım

Nerelerdesiniz
Vallahi merak ettim.
İnşallah kötü bir şey yoktur.
Hayırlısı ile iyi haberlerinizi bekliyorum.

Mayri

<:)

Nedret dedi ki...

Sen gelmezsen ben geleceğim bak.Zaten kız giderken sıkı sıkı tembih etti gelin diye.Sizin Amerika'da marketlerde satılıyor olabilir şekerim.Bizim Marmaris'te sokak kenarlarında sebil:)))