9 Eylül 2009 Çarşamba

Sevgili Mayri ;Los Angeles Collerinde mahsur kaldik


Los Angeles Collerinde mahsur kaldik !!!!!

Basligi okuyanlar gulduler tabi L.A ve col...alakasiz ama mahsur kaldigimiz dogru sebebi ise yukarda gorulen sahis;
torun pasa aslinda her zaman yaptiklarini yapti tuslari elledi ;kablolari cikardi vs. ama bilgsayar bu kez yeter deyip balatalari siyirdi.
Ilk gun bilgsayardan anlayan komsuya goturduk,CDsini istedi bulamadik,
-aksam sorayim bakalim bulurmuyum demis
espri yaptim ;camide mi soracakmis dedim
gerceten de camide cemaate sormus ama bulamamis.
Bu cumle ustune kizimla Cezayirli komsumuun arap camiinde bize cd ararken neler soylemis olabilecegi ustune Ofli hoca agzindan epeyce senaryolar turetip gulduk.

iki gun de o bakti olmadi...Sonra Tamaracigim ben bilgisayar sirketinde calisiyorum dedi ,gotureyim baksinlar ...baktilar harddisk yanmis garantisi varsa aldigniz yer ilgilensin demisler .
Bu arada biz evde; Mahocum Ankarada kizin telefonundan resimli e postalar atip eglesiyoruz ,kocam asker mektubu tadinda nameler yaziyor,kizim ona Ertugrulun yatak parmakliklari icinden fotolari altina
-Hizli araba kullanmaktan tutuklandim ;kurtar beni dede !mesajlari yazip yolluyor ;arada da bizi merak eden var mi diye gmailime akiyoruz ki Acalya telefonda soyledi sevgili Mayri merak etmis sagolsun,Acalya da ben bir yorum yazip durumu anlatayim dedi.
Acalyacigim bizden 40 mil kadar uzakta Orange Country de oturuyor,kendisini kizimin anlattigi oglusu Dante nin ilginc ismi ve blog oykulerinden tanirdim buraya gelip de yakin oldugumuzu gorunce ona yazdim ve telefonlastik.Insaallah yakinda gorusecegiz.

Ordan da gelip merkeze yani sony e giden pc arkasindan tuttugumuz gizli yasa dayanamayan damat sagolsun telefonda kizima once pc nin 3-4 haftadan once gelemeyecegini soyleyip ardandan da
-canim laptopun ne renk olsun?demez mi eh biz de bayram ettik...

Bu arada gezilerimiz surdu resimler cektik,zaten diger resimler artik geri gelmez herhalde

Yazilarimda ilgili ilgisiz,pek cok foto yaymladigimi gorup isin b..unu cikardigimi dusunenler varsa da -ben bu yolla kendi arsivimi de olusturuyordum -iyi ettigimi anlamislardir keske hepsini yazilarimda kullanabilseydim.Ama bu laptoptaki islemler beni cildirtiyor

siraladigim arsivlenecek pek cok foto sizlre omur ...aa ne gam gider gene cekerim ne de olsa bermuda melek (!) ucgenimin koordinatlari pek fazla genislememisti ki ...
Yeni laptopa elim alisana dek yaptigim ve yapacagim imla hatalarindan oturu ozur dilerim
Bu gunluk bu kadar; zaten pek te merak etmemistiniz (Mayri disinda)ama caniniz sagolsun biz de bir gun gelir aliriz intikamimizi:)))))
Sevgili Acalyacigim,sana da tekrar tesekkur ederim,bizi gormeye gelmeni dort gozle bekliyoruz ;oglus da Dante Abisini cok merak ediyor...

7 yorum:

Gülden YAPAR dedi ki...

nalancim haberini almak ne güzel.hem gecmis olsun hemde gule gule kullanın.cabuk alısırsın sen ama arsivine yazık olacak.gerci belli de olmaz belki kurtarabilirler.
ertugrul degismis gibi geldi bana nalan.kilo mu almıs,sac kesimi mi degismis ama ne olursa olsun cok seker guzel yavrum.kizin da iyi gorunuyor.opuyorum canim,selamlar sevgiler.

MAYRI dedi ki...

Aman nalan hanım iyi olunda gerisi mühim değil. İnsanın aklına türlü çeşitli şeyler geliyor. Nebilim insan alışınca arıyor.
Buradaki haberleri tv den izliyorsunuzdur. İstanbuldaki gibi bir yağmurda şu an Ankara üstünde.İnşallah öyle can kayıpları olmaz. Yağmur bir anda yağdı geçti. Eşim bizim çocuğu almaya gidiyor Kızılaya. Yol kapandı. Çiftliğe dolu yağıyor. İstanbul yönüne gidiş su dolu yol kapanmış diyordu biraz önce. Bende gökgürültüleri ve çakan şimşekler eşliğinde bu yazıyı yazdım.

Sağ olun salim olun neşeli kalın.
Günleriniz güneşli olsun.

SEMYIL dedi ki...

canımmm merak etmezmiyim ettim.
ama daha 10 gün önce ki mail'inde
biraz elişi yapacağını ve benden de resimler isteyince onlara daldın
diye düşündüm.
neyse yeni oyuncağınızı güle güle kullanın....
ben de torununu hem büyümüş hemde kilo almış gördüm. maşallah.
görüşmek üzere :)) sevgiler.

MAVİANNE dedi ki...

özlemiştim seni
acaba nerede ne yapıyor herşey yolunda mı diye
herşeyin iyi olduğuna sevindim
PC olmayınca kötü oluyor
bizler alışmışız
ertuğrul nasıl büyümüş maşallah
umarım anneciği de sağlığına kavuşmuştur
sen de çok iyi görünüyorsun
herkese selamlar

Gülen Tezer dedi ki...

Nalan ablam; sen yokken bir harekata başladığımızdan sana posta yazamadığımı söylemek istiyorum öncelikle. Bir çok bloğa konu olmuş bu koca yürek projesini öğrendiğimde nedenime hak vereceksin. Fotoğrafların alakasız olmadığını düşünmekle birlikte çok da hoşlandığımı bil.
Seni severek dört gözle bekleyen Gülen :)
Laptopunuz hayaırlı ve de uğurlu olsun da ne renk :P

Açalya dedi ki...

bilgisayariniza kavustugunuza cok sevindim Nalan abla ve Umay. Umarim yuzyuze de gorusuruz yakinda.

fiamma dedi ki...

Canıımmm sukur kavusturana, valla yaz boyunca kulaklarını cınlatıp durdum.iletişimsizlik zor zanaaatmiş ben bir net maduru olarak sizlerden uzak kalınca bunu candan anladım. senin yazdıklarını keyifle okurken su teknolojinin bana ettiklerine hayıflandım durdum. kızına ertugrula ve damadına sevgiler tabiii ankaradaki esine ve kızına da...