3 Ekim 2009 Cumartesi

Ankara da Sergi Sezonunu Ebru Sergisiyle Açtım

28 Eylül 2009 (pazartesi)geçtiğimiz kış döneminde gerçekleştirdiğimiz "Kaatı Sanatını Duydunuz mu?"adlı proje münasebetiyle tanıştığım Ebru sanatçısı Hülya İlter'in sergi açılışına davetliydim.

Ben de bloger arkadaşlarımdan Okuyamazsın Gülen,Leylak Dalı Nurşen ve Mayri -Hayriye Uzun ile Kaatı projesini birlikte yaptığımız Zehra Zihnioğlunu haberdar ettim.Sergide buluşmaya sözleştik.Mayri nin önceden verilmiş sözü olduğundan o gelemedi ama biz bu güzel sergi açılışını birlikte onurlandırıp birlikte gezdik.
Gülen ile daha önceden tanışıyoruz,

leylak dalı ile de yazışmalarımızdan tanışıyorduk da yüzyüze gelmemiştik.
Laf aramızda yazılarındaki özen,hassasiyet ve içtenliğin çok daha fazlasını taşıdığını ve de içinde yaşayan çocuğun tam da sevdiğim gibi yaramaz,haylaz ve çok şirin olduğunu merak edenlere fısıldayayım ama kendisi duymasın:))))

Ankara Vakıf Eserleri Müzesindeki sergiyi Umitköy Musiki Dernegi başkan yardımcısı Nevin Akbaş Hanım açtı.



Sergilenen ebruları zevkle inceledik ve Hülya Hanıma övgülerimizi bildirdik.Kameram flaşsız çekime uygun olmadığından çektiğim fotolar parladı. Ben bu ikisini yayımlayayım


siz devamı için sevgili Leylak Dalını ziyaret edip onun kamerasından bakın.
Daha da iyisi siz bizzat gidip sergiyi gezin ,10 Ekim'e kadar Vakıf Eserleri Müzesi'nde devam ediyor.

Daha kapsamlı bilgi için :
Hülya İlter
www.ebruevi.net
ebruevi@ebruevi.net

6 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

Duydum, duydum:)) Utandım ve de şımardım:) Sağol canım benim güzel görüşlerin için. Daha öncede söylemiştim değil mi, kalp kalbe karşıdır diye. Seninle tanışmak bir zevkti, en kısa zamanda tekrarlayalım.
Sevgiler...

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

ebru sanatını çok severim.bi dönem az da olsa ebru yaptım.güllü ebru tablosuna bayıldım.çok muhteşem.

berkbuket dedi ki...

amanda aman kimler gelmiş kimler. tekrar geçmiş olsun diyorum. hoşgeldin sefalar getirdin. dedenin sevincini o kadar iyi hissettim ki anlatamam amerikayı toptan satın alsaydınız sormazdı.

Nedret dedi ki...

Sergi turlarına başlamışsın bakıyorum.Kış için planların nedir?İnternetten kurs versen de hepimiz kaatı öğrensek.

Ayca Karaoglan dedi ki...

Nalan ablacım, maşallah ben bu yaşta senin hızına yetişemiyorum :) Annecim biraz dinlenseydin evinde :) Harikasın gerçekten, kış planlarını merakla beklemekteyim. Öpüyorum yanaklarından :)

Stil Direktoru dedi ki...

Özlemişim seni gelmeyi düşünmüyorsun buralara da ablam, ayağının tozu ile geziyorsun sergiler falan müthişsin Maho eniştemi de öperim seni de