23 Haziran 2011 Perşembe

Dizüstü bilgisayarlarınız için destek projesi

Dizüstü bilgisayarlar için bir proje başlatan  netbul grubunun bu projesini duyurmak istiyorum.
Çalışmalarının samimi ve güvenilir olduğunu düşündüğümü belirterek dizüstü bilgisayar kullanan dostlarım; faydalanmanız arzusuyla paylaşıyorum.


''Sayın Grup Üyeleri,

Bir Asker AVŞAR projesi olan Dizustuforum.Com sitemiz, yayına başlamıştır. 

Dizustuforum.com sitemiz, dünyadaki herkese, ama en çok da Türkçe yazan, Türkçe kullanan herkese hizmet edecektir.

Dizustuforum.Com sitemizi  hazırlayan ekipten olarak, aşağıdaki faydaları sağlayacağımızı, herkesle paylaşmak isitiyoruz...


Binlerce, belki onbinlerce atıl duran dizüstü bilgisayarları, kullanmak için gereken teknik bilgi, teknik yardım, sürücü desteği, çözüm önerileri ile ülkemizi bir alanda daha çöplük olmaktan kurtarmış olacağız...

Sürücü aramakla geçen uzun ve yorucu zaman kaybına, elektrik ve sosyal enerji kaybına son vermiş ve ilk elden sürücü, çözüm önerileri ve teknik yardım sunarak, bu konuda da yıllık bazda belki milyonlarca iş günü kazanılmasına yardımcı olmuş olacağız.

Bilgi paylaşımı ile, ülkemize gereksiz ve sorunlu marka ve modellerin getirilip satılmasına mani olmuş olacağız. Bu da direkt ve dolaylı ithalatın önüne geçmek ve ülkemizin ulusal gelirini ve zenginliğini korumak olacaktır.
----------------------------------------------------


Lütfen bu ve benzeri binlerce güzel projeyi destekleyin, içinde olun. 

Bizler, sizden para pul istemiyoruz. Sadece bizi duyurun, Sitemiz reklam almıyor. Ticari değiliz. Arkamızda, bu ülkenin her bölgesinden beyni ve yüreği güzel arkadaşlarımız var sadece.

Sizden gelecek destek, sitemizi duyurun, bu yazıları paylaşın çevrenizle ve sitemize üye olun.

Ve en önemli destek de, ülkemizde hangi marka ve modellerin daha çok kullanımda olduğunu bilirsek, o marka ların sürücü dosyalarını öncelikle temin etmemize yardım etmiş olursunuz.

Sizden ricamız, www.dizustuforum.com sitemize üye olun. Kullandığınız ve çevrenizdeki dizüstü bilgisayarların MARKA ve MODEL bilgisini (dizüstü bilgisayarların altında yazıyor bu bilgiler genellikle) bize yazın gönderin.


Destekleriniz için, teşekkür ederiz.


Saygılarımla
Gülcihan AVŞAR''
__._

Hiç yorum yok: