11 Temmuz 2012 Çarşamba

oyalanmak için

Kazanın etkisi vucuduma inmiş durumda. Her tarafımdan ayrı ses geliyor. Metabolizmamın da maşallah kulağı çok delikmiş,ancak bir hafta sonra algılayabildi. Ben de internette oyalanmaya başladım. Bu fotoyu da pek sevdim.
Eskimiş sevgili kazağınızdan bir türlü ayrılamıyorsanız o da size hizmete devamda ısrarlıysa haydi o zaman ... Onu kedinize veya köpeğinize rahat bir yatak yapabilirsiniz. Yapışan tüyleri neyle temizleyebilirim? diyorsanız :) ona ben karışmam. Kedi ve ya köpek beslemediğim için bir fikir üretemeyeceğim ama durun aklıma bir şey geldi.içini doldurmadan önce 4-5 yaprak jelatin erittiğiniz suya batırıp sıkın içini doldurup kurumaya bırakın.Kuruyunca hafifçe sertleşecek ve tüylerin doku arasına girmesini biraz zorlaştıracaktır(umarım:) Yok yok,eminim faydalı olacak. Hele jelatinin hayvan kemiklerinden elde edildiğini düşünürsek köpeğinizin bundan hoşlanacağı muhakkak. KaynakBir çok ilginç fikirler de var.

7 yorum:

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

Kaza geçirmişsiniz yeni okudum geçmiş olsun .Rabbim tekrarından korusun.insan uzun süre etkisinden kurtulamıyor.

kazak fikri güzelmiş.
sevgiler

AslıASLI dedi ki...

Hocam tekrar çok geçmiş olsun. Oyalanmak için yapacak başka bişey yok zaten.

Evde beslenen hayvanları olanlar için güzel fikir...

Fikirlopedim dedi ki...

Gecmis olsun, umarimen kisa zaman da sagligina kavusursun can,zira saglik en degerli varlik. Sevgimle. Bu ara da kedim icin deneyecegim bu fikri:=)

Banuca dedi ki...

Kazaktan yatak fikrini sevdim, Bıdık sever yünlerin üzerine yatmayı, amaaaa, jelatin fikri tehlikeli, kemirmeye başlayabilir :))))

fiamma dedi ki...

ah ahh ahh şimdi çıkmaya başladı acısı desene, canım yaa sıcağı sıcağına birşey anlamıyorsun ama sonra başlıyor ağrılar bir dr ye görün ve tahlil yaptırın lutfen:( Mahmut abi nasıl?

Nedret dedi ki...

İnsanı sonradan,''ya şöyle olsaydı, ya böyle olsaydı?'' düşünceleri sarar bir de:( Herşey olacağına varıyor. Bir an önce iyileşmeni dilerim.
Köpekleri bilmem ama kediler canları nereye isterse oraya oturuyor:))

nalan dedi ki...

NEŞELİ GÜNLER;teşekkür edrim. Allah hepimizi ve sevdiklerimizi korusun.Zor işler gerçekten.

Aslım,sağol canım. Böyle olaylardan sonra herşey anlamsızlaşıyor değil mi?

Fikirlopedim,sağol ,amin:)

Banucum,kemirmez de yalar belki :))Bodrumda kazak yok mu,yollayalım:))

Fiammam ,bu hafta hemen hergün hastanedeydik.Yavaş yavaş bakılıyor.Haftaya da devam. Mahmut Abi iyi,erkekler daha kolay atlatıyor böyle işleri:))


Nedretciğim,boşverdim ve unutmaya hatırlamamaya çaklışıyorum. Psikiatrım da iki hafta bir başetmeye çalışarak yaşa bakalım, halledemezsen ilaç başlarız dedi.
Ben de aynı fikirdeyim kendim atlatayım diyorum. Sanırım ramazanın da çok faydası olacak. Açlık ve susuzluk çok uzun düşündürtmüyor insnı:))