22 Ocak 2014 Çarşamba

kIZ İNSANI İLE OĞLAN İNSANI Bir Çift Eldiven Hikayesi

                   Hastanede ameliyatım oncesi geçen bir haftada  üretmeye başladığım eldivenler teşekkür ve yılbaşı hediyesi olarak,bana gerçekten   k zarafet ve ilgiyle hatta biraz da  ( kanser olduğunu oğrenip de neşesinden vazgeçmeyen bu hafif çatlak  teyze ne menem şey diye :)))  hayretle bakan sevgili Dr ve güzel hemşirelerime verildikten sonra Üretime alışkın ellerim durmadı.
          Hastalığımın başından itibaren kızlarıma destek olmak için memleketlerinden uçup gelen ;
Gülen(Okuyamazsın blogspot),
Füsuncuğum,canım arkadaşım,
canım kızkardeşim Canandan sonra 
İşinden izin alıp bakım nobetimi devralan sevgili yeğenim Ayşenurla beraber eve donunce de canım sıkılmasın diye  ormeye devam ettim. 
Once her adımda maddi manevi yanımızda olan dostlarımız Neşe ve Esat'a birer eldiven ordüm.
Ayşenur'un  izni bitip gideceğinden bir gün once de  damada oreyim dedim,ardından Ertuğrul ve Elgize derken 24 saate 3 çifti zar zor sığdırdım.




  O yüzden de Ertuğrulunki biraz degrade  ipin rengine  dikkat edemediğimden birbirinin eşi olamadı. Ama zarif oğlum çok beğendiğini hemen iletti. Zaten babası ile aynı model olması onun için yeterli olmuştu.



 Elgiz şirini için olan eldivenlerin     birini Ertuğrul  diğerini Elgiz diye işledim   ,   abisi kardeşine yeni yıl kutlaması için çiçek veriyormuş diye   senaryosunu bile yazmıştım.  Fakat   Elgiz Hatun onları         kIZ İNSANI İLE OĞLAN İNSANI   olarak adlandırmış. Ne yapalım o ne diyorsa odur:)))Ayrıca  fena bi benzetme de olmamış :))








 Eldivenlerin deneme sürüşü için Şazeli Parkına gidilmiş.Canım yeğenim Ayşenurcuğum hastanede ve çıkıştan sonra evde benim bakımım üstlendikten sonra İstanbula donüşte hem eldivenleri sahiplerine ulaştırmış,hem resimleri çekmiş .Bu arada fotolarda da yer almamayı başarmış.Sağol yeğenim,canım ...


 Damadın eldivenlerinin  fotolamama yardım eden sevgili kocamın 
ellerindeki gorünümü.



 Bu fotoyu da eldivenleri orgü şişleriyle(2 şişle) nasıl orüldüğünün anlaşılması için gorünümü. Bu eldivenler sevgili Bulut Golgesi Tülinimin oğlunun ellerini ısıtmakta...

  Onemli not:harf boylarında gordüğünüz farklılık ve  o harfinin yanlış yerde kullanılması n hastalığımın seyri nedeniyle  masaüstü pc den uzakaldığım bu zamanda  bir kaç harfi basmayan ve kes yapıştır yaptığımdan kaynaklanıyor affolaaaaa

6 yorum:

gul sen dedi ki...

çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin

SOLMAZ dedi ki...

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

blackberry dedi ki...

Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar. Ayrıca da gelmiş geçmiş olsun inşallah...

altıüstüevkadını dedi ki...

Geçmiş olsun Nalan Hanım

nalan dedi ki...

nymphi@ ,SOLMAZ ,blackberry , altıüstüevkadını ;
dostlarım,sağolun sizi seviyorummm

tülin dedi ki...

Aklım sende ;)