8 porsiyon için Malzemeler:
- 8 adet tavuk göğsü (1.5 kg)
- 200 gram yağsız peynir,
- 4-5 diş sarmısak
- otlar (maydanoz, dereotu, kişniş) 150 g
- tereyağı 100g
- Mayonez 50 g
- bitkisel yağ 70 gr
- karabiber
- tuz
işlem:
1. Tavuk bonfilenin iki tarafı biraz tuz ve karabiber ile oğulur.
2..Tereyağı, biraz tuz, 100gram ızgara peynir ekleyin, ince kıyılmış yeşillikleri, ince doğranmış sarımsak Iyice karıştırın.
1. Tavuk bonfilenin iki tarafı biraz tuz ve karabiber ile oğulur.
2..Tereyağı, biraz tuz, 100gram ızgara peynir ekleyin, ince kıyılmış yeşillikleri, ince doğranmış sarımsak Iyice karıştırın.
3. Sonra filetoya serip rulo sarın ve altın kahverengi olana kadar kızartın.
4.. Bundan sonra 100g peynir serpin ve (peynir hafifçe kızarana kadar)mayoneze bulayıp 120-150 derece sıcaklıkta 10-15 dakika fırına koyun .
4.. Bundan sonra 100g peynir serpin ve (peynir hafifçe kızarana kadar)mayoneze bulayıp 120-150 derece sıcaklıkta 10-15 dakika fırına koyun .
5.. Patates kızartması, patates püresi, spagetti ile servis edilecek rulolara kiraz domates veya soya sosu ile tatlandırılmış doğranmış biber dilimleri ekleyebilirsiniz .
Afiyet olsun.
DENEYECEĞİM
Kaynak:http://amelaina.ru/post312709113/
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder