2 Mart 2014 Pazar

PEYNIRLİ GEVREK KALPLER



Malzemeler:
  • RendeKaşar) - 100 gr
  • katı yağ- 25 g (oda sıcaklığında)
  • Un - 50 gr
  • Kabartma tozu - ¼ çay kaşığı
Hazırlanışı:
 Malzemeyi top halinegelene kadar yuğur. Hamur olunca naylon poşete sar, 15 dakika boyunca buzdolabına koy . Fırını 200 dereceye kadar ısıt
Hamuru  bir kesme tahtası üzerinde 3 mm kalınlığında aç.  Kurabiye kalıpları ile kalpleri kes,   bir fırın tepsisine onları   pişirme kağıdı üzerine koy. Hafifçe kızarana kadar yaklaşık 10 dakika pişir. Hızlı ve uygun çok hızlı bir şekilde pişince çıkar ,soğut.

BEN HENÜZ DENEMEDİM 
Kaynak.http://amelaina.ru/post313249887/

Hiç yorum yok: