Malzemeler:
- RendeKaşar) - 100 gr
- katı yağ- 25 g (oda sıcaklığında)
- Un - 50 gr
- Kabartma tozu - ¼ çay kaşığı
Hazırlanışı: Malzemeyi top halinegelene kadar yuğur. Hamur olunca naylon poşete sar, 15 dakika boyunca buzdolabına koy . Fırını 200 dereceye kadar ısıt
Hamuru bir kesme tahtası üzerinde 3 mm kalınlığında aç. Kurabiye kalıpları ile kalpleri kes, bir fırın tepsisine onları pişirme kağıdı üzerine koy. Hafifçe kızarana kadar yaklaşık 10 dakika pişir. Hızlı ve uygun çok hızlı bir şekilde pişince çıkar ,soğut.
BEN HENÜZ DENEMEDİM
Kaynak.http://amelaina.ru/post313249887/
|
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder