5 Nisan 2014 Cumartesi

Suya sabuna değmeden sudan işler

Gündemin hararetinden bir iş yapacak halim yok. Oysa aylardır oturup blogcunun kanseri diyerek bir dizi yazı yazacaktım.  16 Aralıkta kanser  olduğumu öğrenip hastaneye yattım.17 Aralıkta olaylar patladı.                              Ortalık  durulsun yazayım derken ayı kazana,maymun tencereye.... hesabı hergün yeni bir depsesyon sebebi...Girip ,girip çıkmaktan  depres  kapısı laçka oldu.Menteşeleri kırıldı .Normale dönmeye imkan yok anlaşıldı. O zaman sudan işlere vuralım kendimizi dedim bu sutaşı  işlemesini buldum.Hadi kolay gelsin...

kaynak:   http://www.liveinternet.ru/users/phthisiatr/


                

6 yorum:

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Ablacım daha ne yapacaksın? Bulup bulup güzellikleri paylaşıyorsun bizimle. Bu ağır atmosfer yüzünden kaçışa da ihtiyacımız var ki, koşa koşa sana geliyoruz. Seni izlemeye devam ediyoruz. Sevgilerimle.

nalan dedi ki...

Nurtenciğim canım,benim bebe battaniyemin çevresine bunu yapalım tamam mı?
:)

tülin dedi ki...

Çocukluğumuzun sutaşına iade-i itibar yaşanıyor son zamanlarda galiba. Çok güzel bir iş, kolay gibi hem :)teşekkürler arkadaşım.

nalan dedi ki...

Sen de sağol Tülin :)

Mert dedi ki...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NALAN TEYZECİĞİM... :( :( Ama geçti o yüzden: :) :)

Merhaba! Özledim vallahi... :)

Ben de pek uğramadım, siz de gelemediniz...

Siz Ters Düz'ün yorumcususunuz. Yeni serime hiç geldiniz mi, bilmiyorum. Kafa'da! Hatta sezon finali yapacak şimdilerde. Bir sürü birikmiş bölüm var. Yine videolu hem de. Ona göre! :) :)

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

canım karışık ortam malum ama her şey dünyada zıttıyla var.tersinede dönecek azıcık daha sabır.sabır çile çekmeden bedel ödenmeden verilmiyor işte.ama daha ağırı olmasın inşallah.