8 Kasım 2007 Perşembe

Blog konferansı bitti

2007 Blog Konferansı yapıldı ve bitti.Merakla Edanın izlenimlerini beklerken Süleyman Sönmez'in konferansı bloguna taşıdığını duydum.Hemen koşup gittim okudum,ordaymış kadar oldum.Teşekkürümü yorumumla ilettim.Biliyorum siz de merak ediyorsunuz,ben bu adresi içeren yazıyı eda sunerden kopyaladım.Bildiğiniz gibi henüz link vermede ustalaşamadım...aman canım üzmeyin nalan teyzenizi kendiniz bulup okuyun Süleyman Sönmezi

Türkiye Blog Konferansı 2007′den Haberler
07 Kasım 2007 | Kategori: Eda Suner'den Bahsedenler
Tarih 6 Kasım 2006 saat 13:00. Yıldız Teknik Üniversite’nin kapısından giriyorum. Yüreğim pır pır. Heyecandan ayaklarım karıncalanıyor. Eşimin mezun olduğu okulun kapısından bu ikinci girişim. Daha flörtken nasılda tutup kolumdan götürmüştü beni aşındırdığı sıralara. O gün de kendisi aynı şekilde hissediyordu, şimdi onu çok daha iyi anlıyorum. Kafamı kaldırıyorum koca koca harflerle “Oditoryum” yazıyor. “Hah” diyorum işte burası… Binadan içeri girip yolunu gösteren oku takip ediyorum, merdivenleri çıkıyorum ağır ağır. Kapının önüne gelir gelmez etrafıma bakınıyorum belki tanıdık bir simaya rastlarım diye. Uzun boylu bir bey ile gözgöze geliyoruz. Atılıp ” Merhaba Eda Suner” diyor ” Ben Çağlayan Arkan Microsoft Genel Müdürü, geçen gün TRT 2′de katıldığım Bilişim Rüzgarı programında adınızı zikrettim.” diye ekliyor. Teşekkür ederim çok kibarsınız derken dizlerim titriyor, biraz sohbet ettikten sonra konferans başlıyor…

Bundan sonrasını Süleyman Sönmez Güneşin Tam İçinde isimli blogunda çok güzel ve detaylı bir şekilde anlatmış. Yazısından bir alıntıyı aşağıda görebilir yazının tümünü okumak içinse demin belirttiğim blog adresini ziyaret edebilirsiniz.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Selam,
Teşekkürler hemen gidip okuyacağım,
haklısın orda olsam haber yapardım belki şimdi de yazarım
gidip bir bakayım neler konuşulmuş okuyayım
sevgiler

Süleyman Sönmez dedi ki...

Merhaba Nalan Hanım ne güzel sizleri blog dünyasında görmek.

Ben Süleyman SÖNMEZ ve benden bahsedildiğinde anında oraya Skati beni ışınla diyerek ulaşırım :)

Şaka bir yana çok teşekkür ederim makalemi önerdiğiniz için gerçekten çok naziksiniz.

Ben aşağıya yazı linkini ekledim.

http://www.gunesintamicinde.com/turkiye-blog-konferansi-07/


Bir de size bir katkım olsun isityorum: Şu an blogger ile yazıyorsunuz bilmediğiniz bir çok şeyi bulabileceğiniz seri makaleleri Türkçe ve resimlerle anlattım. Bir göz atarsanız şu an yapamadığınız bir kaç şey sizin için kolaylaşır.

Birinci Bölüm
http://www.gunesintamicinde.com/10-dakikada-bloggerla-web-siten-olsun-ister-misin-1/

İkinci Bölüm
http://www.gunesintamicinde.com/10-dakikada-bloggerla-web-siten-olsun-ister-misin-2/

Üçüncü Bölüm
http://www.gunesintamicinde.com/10-dakikada-bloggerla-web-siten-olsun-ister-misin-bolum-3/

Sevgi ve saygılarımla efendim. Yine görüşmek üzere.

Süleyman SÖNMEZ
www.gunesintamicinde.com

Adsız dedi ki...

evet arkadaşım,aydındayım ben.sevgiler.iyi hafta sonları

Adsız dedi ki...

Nalan ablam değinmen için teşekkür ederim Süleymanda çok şeker ve güzel yürekli biri bizzat tanıdım ve daha beni tanımadan gülümsedi kim olduğumuzu bilmeden biri size sevgi ile bakarsa iyi insandır işte o da gerçek beyefendilerden biri. Ablacım mailine bak önemli.

Adsız dedi ki...

Ben bu konudaki izlenimlerimi daha bugün yazdım. Çok komik oldu ama:)