13 Nisan 2008 Pazar

Kapak ve düğmelerden oyuncaklar ve on marifet

Biliyorsunuz benim de üyesi olduğum on marifet.org adlı bir oluşum var üyeler hem yaptıklarını hem de yapılabilecek fikirleri yayımlayarak paylaşıyorlar.Ben de oradaki dostluklardan ve fikirlerden çok yararlanıyorum.Bu gün de orada yayımlanan bir resim ve linkten yola çıkarak bunlara ulaştım.
kapak, makara ,eski oyuncak parçalarından oluşturulabilen bu hareketli oyuncakların resimlerini yüklemem engellendi.Sanırım site sahibi satışa sunduğu bu oyuncakların uluorta yayımlanmasını istemiyor.Ama ilginç oyuncaklar arıyorsanız hararetle tavsiye ediyorum bu linkleri ziyaret ederek görün.

10 yorum:

zerrin dedi ki...

biraz alakasiz olacak ama son post diye buna yaziyorum,zira bizim bu oyuncaklardan yapmamiz icin azcik daha zamana ihtiyacimiz var...
kaati sanatini hep tezhiple gormustum,ama ebrulardanda yapildigini gorunce cok heycanlandim,kizim uyusun yapilmis ama cok da iyi olmamis ebrularimi degerlendirebilcegim..

zerrin dedi ki...

kabaligimi mazur gorun merhaba bile demeden patakute yazmisim..ama tahmin edemeyeceginiz kadar heycanlandim ebrudan yapilmis kaatileri gorunce,cunku elimde okadar cok ya zemini ya cicegi ya sapi guzel olmus ama butunu olmamis okadar cok ebru varki..sizden bir ricam eger mahsuru yoksa yaptiginiz laleleri yakin cekim fotograflarmisiniz..sevgilerr..

3prenses dedi ki...

hemen baktım çok iyi fikir dekorasyonda bile kullanılır

nalan dedi ki...

zerrinciğim canım benim,heyecanla yazdığını düşündüren yorumuna hemen yanıt veremedim zira ağırca bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorum.03 te uyuyup 04.25te uyandım tekrar uyuyamadan dönüp durup kalktım açtım,yorumunu okudum rican başım üstüne canım ama inan yakın çekimlerde pek başarılı olamıyorum onları da profesyonel bir fotoğrafçıya çektirdimdi.ama bilgisayarına kopyaladıktan sonra büyütemez misin bir dene olmazsa başka yol düşünelim.
nalanguler@gmail.com bana buradan da ulaşabilir sorabilirsin .kaatı sanatını sevdiğine çok sevindim,taa oralarda ebru yaptığına da ...
nermini ve seni öpüyorum

nalan dedi ki...

ben de ilk fırsatta yapıcam 3prensesim

Haydins dedi ki...

Merhabalar, bende etsy'de gazoz kapaklarinin uzerlerini boyayarak yapilmis kolye ucu , kupeler gormustum gercekten cok yaratici..

Aslı ERATAÇ dedi ki...

Merhaba Nalan Ablacim,
Ben o soteye girip resim yukleyebildim? www.lidmen.com adresinden de yukleyebiliyorsun.Eger istersen senin icin kaydedip mail atabilirim?
Sevgiler,
Asli

nalan dedi ki...

Sevgili haydins,ben plastik kapakları toplamaya başladım.yorumunu okuyunca da metalleri,zaten evde bir onlar eksikti... sonum çöp ev olacak galiba allah korusun.

nalan dedi ki...

Aslıcığım ,çok teşekkür ederim,
ben resimleri bilgisayarıma kaydettim ,Embire sormadan yazdığım için on marifetten link vererek oraya da baksınlar istedim.
Yardımına başka konularda başvuracağım,hakkım saklı kalsın

Aslı ERATAÇ dedi ki...

Merhaba Nalan Ablacigim,
Rica ederim ne demek. Her zaman istedigin seyi sorabilirsin. Seve seve yardimci olurum:)
Sevgilerimle,