23 Ekim 2008 Perşembe

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK

On marifet.org dan olmayan ziyaretçilerime açıklama:İstanbula geleceğimi duyan arkadaşlarım toplanmayı önerdiler .Ben de seve seve ,koşa koşa geldim.Zira sanalı somutlaştırmaya bayılırım.Arkadaşlarımı mümkünse yüzyüze tanımayı,onları evimde ,yaşamımda görmeyi severim.Başkalarının gizlerine ,çekincelerine saygım sonsuz,
ama benim adım gibidir hayatım. (soldan sağa -sağdan sola okuyun)
Zaten ilk yarım saatte beni tanırsınız ,



Geçen perşembe İstanbula gitmek için trene binip yola düştüm. Yol arkadaşım olan bir hanımla sohbet ederek Bozüyüke kadar geldik.Orada Ertuğrulun cicianneannesi sevgili ve kadim dostum Füsun bize katıldı.Yolun devamını da güle söyleye,resim çekerek,hafif tertip şamata yaparak tükettik .
Haydarpaşanın meşhur merdivenlerinden ilkkez İstanbula gelen taşralılar gibi bakınıp resim çektirmeye niyetliydik ama sempozyum için çıkışı değiştirmişler .
Garda bizi damat ve torun ikilisi bekliyorlarmış.Birden önümüze çıkıp sürpriz yaptılar.




Ertesi sabah kadıköydeki buluşma yerine gittik.Baktım karşıdanüç güzel hatun Yapı Kredinin önünde bekliyorlar.Bunlar bizimkilerdir dedim,bastım deklanşöre ama bu dijital makineler eskiler gibi bastığın anda çekmiyor,canı istediğinde çekiyor.Onun gönlü olana dek yoldan geçen otobüs kamerama yerleşti.Ben bidaa bastım bu sefer de nazesen kımıldamasın mı kaldı direğin ardında.Eh ışıkta değişti değişecek ...geçtik karşı kaldırıma




yakalarda kırmızı zemin üstünde altın rengi çengelliiğnelerimiz tanıştık,öpüştük
simit kafeye girip masamıza yerleştik.
Arkadaşımız nazesen'in yazdığı bir yazı üzerine aramızda bir yardım kampanyası başlatıp bir şeyler yapalım demiştik.Arkadaşlarımızın hevesle desteklemesi üzerine de buluşup konuşmaya karar verdik.



Eda da daha sonra bize katıldı ve simit sarayı yerine başka bir mekana Nazım Hikmet Kültür Merkezinin bahçesine götürdü.
Bizim toplantı ağaçların altında açık havada sürerken lilacsmell de karşıdan bize yetişti.Unutmadan yazayım,çalıştığı için gelemeyen moonles de telefon ederek cıvıl cıvıl sesini duyurdu.On dakika sonra bizi karşıdan görenler bugün tanıştığımızı anlayamazdı.Aslında buna pek şaşmdım.Ortak noktalarımızın en önemlileri üretmeyi ve paylaşmayı sevmekti.Bu noktada birleşenlerin yabancılık çekmemesi çok normaldi.
Eğer istanbulda oturuyorsanız bu cumartesi yine toplanacağız bize katılabilirsiniz.
toplantı yerini benden yorum veye mail yoluyla sorabilirsiniz



soldan sağa:lilacsmell,esinsel, (ayaktaki)semyıl,ben Nalan,arkadaşım Füsun,nazesen,Edanın akrabaları ve Eda
arkadaşları 10 marifetteki rumuz larıyla yazdım.
Saatler hızla geçti,semyıl,nazesen ve esinsel vedalaştılar.Lilacsmell Füsun ,Eda,ben ve o esnada yanımıza gelebilen kızım ve Ertuğrulumuzla bir de cuma pazarı kumaş bölümü ziyareti yaptık.
yaaa pazara gitmek zorundaydım.İstanbula gelip te salı veya cuma pazarına uğramazsam kaydımı siliyorlar .
Bu güzel günü yorgun fakat mutlu tamamladık.

19 yorum:

embir dedi ki...

Nalan ablacım tren seyahatlerini çok severim, İstanbul, dost sohbetlerini ve alış veriş yapmasını. Yani sen benim yerime hepsini de yapmışsın. Çok öpüyorum.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Nalan Abla, ne kadar kalabalık bir grup bir araya gelinmiş, çok kıskandık çok. İnşallah bir dahaki sefere biz de katılırız. Sevgiler hepinize

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

çok güzel bir topluluk...muhabettin güzel olduğu kesin...darısı bir daha ki toplantılarınıza olsun:)
sefa97

nrhnmrl dedi ki...

Kıskandım vallahi ama benim çocukları büyütmeden böyle tek başıma keyifli bir gün geçirmem çok zor bir durum.Kolay gelsin diyorum nalan abla darısı başımıza

Adsız dedi ki...

ne güzel bir topluluk aranızda olamamak üzdü beni :)hepinizde çok güzelsiniz.oğlumu bi büyüteyim.bende katılıcam kıskandım valla:)))

cicibici bişeyler dedi ki...

Toplanmanız ne kadar güzel! çok eğlenceli olmuş,resimlerden de anlaşılıyor.Sevgiler.

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Nalan abla ne güzel bir gün geçirmişsiniz katılamadığım için üzüldüm ya malum çocuklar ve bana çok uzaktı toplandığınız yer neyse bebiş büyüsün inşaallah ozaman görüşürüz size kocaman sevgiler ve öpücükler:)

Adsız dedi ki...

ne güzel ,aklım kaldı valla :) belki izmir e de gelirsiniz ve burdada bir toplantı düzenleriz:)

MAVİANNE dedi ki...

ne güzel bir buluşma olmuş
harika
tüm kızlara selamlar

SEMYIL dedi ki...

sevgili nalan hanım o kadar güzel
anlatmışsınızki sanki ben o toplantıya katılmamış gibi bir özlemle okudum ki
evet dileğim bu toplantılarımızı
çoğaltabilmek iyiki sizler varsınız ve iyiki yüzyüze tanıştık.

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir gün geçrdim sizleri seviyorum en çok seni ama sanal anenm benim :)) Gitmeden gelin mailini yeni gördüm bakarsın muckkk

esensdollsandpuppets dedi ki...

Merhaba Nalancım,Bayıldım resimlere ne güzel çıkmışız...))) Ama en çokta Ertuğrula ,Allah Bağışlasın ve nazarlardan korusun.Bu hafta C.tesi işim çıktı bankanın yıllık toplantısı ;sabah bruch ama sizlerlede olmak isterim gel sen hemen gitme p.tesi toplanalım.Olmazsada siz toplanın bilinki kalbim sizlerle.Bu arada seni çaya davet etmek isterdim ama çok koşuşturmalı geçti bu hafta bir daha gelişine .Sevgiler

Adsız dedi ki...

nalan abla ben onbeş tatilde ankara'da olucam,bu toplantılarınızdan birini onbeş tatil zamanına kaydrsak ya da onbeş tatile denk gelen bir zamanda ankaralı on marifetcilerle toplansak nasıl olur?
sevgiler.

Moonless dedi ki...

Ayy süpper bi buluşma olmuş bu harikasınız NAlan abla..
Sevgiler..

Huzur Moda dedi ki...

ya ben ya ben ben daha fazla üzüldüm yaaa... aklıma geldikçe bu buluşmayla ilgili yazıyı okudukça ve o salı pazarına bende gidemedikçe.DD deli oluyorum yaw:)))
keşke ankaradakine gelebilsem keşke üfffff...

Aslı ERATAÇ dedi ki...

Nalan Ablacigim,
Ben de kiskandim walla:) Yazini okumasam bulusulacagini da bilemiycektim:)) Bir dahaki sefere insallah ben de aranizda olurum, hepinizle tanismayi cok isterim.
Sevgilerimle,
Asli Eratac

nalan dedi ki...

aslıcığım sen uzun zamandır onmarifete de bloguna da yazmayınca sana haber vermeği akledemedik. bir dahaki sefere görüşürüz inşaallah .yine toplanırız hepimiz çok memnun kaldık birlikte olmaktan

kolaybet dedi ki...

sevgili nalan hanım o kadar güzel
anlatmışsınızki sanki ben o toplantıya katılmamış gibi bir özlemle okudum ki
evet dileğim bu toplantılarımızı
çoğaltabilmek iyiki sizler varsınız ve iyiki yüzyüze tanıştık.






www.hdfilmcini.com