19 Ekim 2008 Pazar

İstanbuldayım

Geçen hafta Ertuğrulu görmeye İstanbula geldim;sevgili arkadaşım Füsun da benimle geldi.Hem torunu göreceğiz hem 10 marifetli arkadaşlarla toplanacağız biraz da gezeceğiz diye program yaptık.
Cuma günü 10marifetten semyıl,nazesen,esinsel ile Kadıköyde buluştuk.Çalıştığı için gelemeyen moonless telefonla bize sasini selamını iletti.Benim interkızım Eda Suner de bize katıldı.Biraz gecikmeyle de olsa liacsmell de daha sonra bize yetişti.Saatlerce sohbet ettik.hava çok güzel olduğu için açık havada oturduğumuz ağaçların altında kuşlarla birlikte cıvıldadık.
Sonra kızım ve torunum da bize katıldı.Çok güzel bir gün geçirdik.Karşıdan bakanlar bizim birbirini o gün tanıyan bir gurup olduğumuzu asla anlayamazdı.Kırk yıllık tanışlar gibi konuştuk,gülüştük...Köy okulları için düşündüğümüz yardım kampanyası için yapacaklarımızı ve nasıl ulaştırabileceğimizi planladık.
Saatler öyle çabuk geçti ,ayrılık vakti geldi.Bir kısmımız evlerine dönerken ben,Füsun,Eda,adaş olan kızım ve lilacsmelle yani iki gülün arasında dilek tutup yürüdük.
Nereye mi? cuma pazarına...
Çok güzel bir gündü

3 yorum:

berkbuket dedi ki...

kadıköyde olmak isterdim, sizlerle olmak isterdim kıskandım valla. neden resim çekmediniz?

cicibici bişeyler dedi ki...

Çok güzel valla!güzel bir gün olmuş.bol bol torun sevmişsindir birde:)sevgiler.

Bitki Cadısı dedi ki...

Valla bende orda olmak isterdim nalan abla,Cuma pazarında güzel şeyler varmıydı bari?