27 Ocak 2009 Salı

Kaatı kursunda ilk günümüz

Kursta ilk dersimizi yaptık.Daha önce de yetişkinlerle okuma yazma,seramik,dkiş ,nakış gibi deneyimlerim olduğunda ne yalan söyleyeyim pek zevk almamış ,çocuklarla eğitimi daha zevkli bulmuştum.
Bu kez ise çok mutlu oldum
Arkadaşlarım belli bir eğitim seviyesinde,hepsi istekli ve heyecanlıydı.
Ben de bu sanatı tanıtma,hatırlatma ile ilgili hayallerimi gerçekleştirmenin mutluluğu içinde saatlerin nasıl geçtiğini anlamadım.
Her şartta elimden düşürmediğim çayı bile ancak iki bardak içmişim.Kocaman bir çay makinesi yanımdayken bu benim için inanılmaz bir şeydi.
El alıştırması için oyulan örnekleri resimledim .Ama kendi makinemi unuttuğumdan Zehra Hanımın (dernek bşk.)makinesini kullandık.Yani resimleri daha sonra ekleyebilirim .
Kursiyerlerden bir hanım beni internetten tekip ettiğini ve daha çok benimle tanışmak için geldiğini söyleyince pek bir sevindim.Eeee şöhret küçük olsa bile tatlı şey :)))
İlerki günlerde kurs anılarını resim ve isimlerle yazmak dileğiyle
eski çalışmalarımdan birini paylaşayım

Mostar Köprüsü
19.yyda yapılmış bir resminden çalışıp Balkan Derneği dergisini çıkaran damadıma söz hediyesi olarak vermiştim.

7 yorum:

hobigiller dedi ki...

kursunuz hayırlı olsun nalan hanım.nasıl imrendim anlatamam.kursiyerlerinizden biri de ben olmak isterdim. ama karadenizin küçücük bi ilçesinde oturuyorum.değil kaatı normal resim kursu bile yok.geçen yıl bursa da tesadüfen gezdiğim bi resim sergisinde bazı çalışmalar vardı.kağıtlardan kat kat keserek boyutlu resimler yapmışlar.çok güzeldi.bunlar da kaatı çalışmalarımıydı bilmiyorum ama çok beğenmiştim.umarım çalışmalarınızı bloğunuzda bizlerle de paylaşırsınız.sevgiler.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Hayirli olsin tekrar Nalan Ablacim :)) Ben fotograflari merakla bekliyorum :))

BONCUK HANIM dedi ki...

İlk gününüz hayırlı olsun. Kim bilir ne güzel çalışmalar çıkaracaksınız kurs süresince. En sonunda da bi sergi yaparsınız,biz de oraya geliriz inşallah Nalan abla.

MAVİANNE dedi ki...

tebrikler
hayırlı olsun
sevgiler

embir dedi ki...

Nalan ablacım cumartesi kursda buluşma varmış, Nedret abla mail göndermiş, bir misafir durumum var, gelmezlerse bende sizinleyim.

Cocukla Cocuk dedi ki...

hayirli olsun Nalan Ablacım tebrik ediyoruz...ne güzel işler çıkarırsın sen şimdi

sesiber dedi ki...

Yeni fotoğrafları merakla bekliyorum.
Nalan ablacığım seni mimledim.
http://sesiber.blogspot.com/2009/01/mim-u-hortumlu-dnyada-fil-yalnz-bir.html