15 Temmuz 2009 Çarşamba

Bir Tas Uc Kus


Bu aksam yazi yazmaya oturmus iken yine tembellik ettim ve blog blog gezmeye ve yorum yazmaya kalkistim.Gezdim gezmesine de yorum yazdim fakat bir uyari cumlesi ve ingilizce...komedi ...1 aydir Los Angeleste Turkce konusarak yasayabilmekteyim.Hatta bugun anahtarsiz ciktigimdan sitenin dis kapisinda oturup bir hayirsever beklerken gelen japon kiza tarzanca ve Turkce sordum anahtarin varmi diye ...yok dedi amaaaan bosver ,gel otur yamacima dedim kiz geldi oturdu az sonra garaj kapisindaki sportmen delikanliyi kiz bana gosterince firladigim gibi cami tiktik ve en masum gulucugum bunak ihtiyar pozlarimla kapiyi actirdik japoncugumla beraber iceri girdik.Asansorden inerken de si youuuuulastik bile ...
Lafi dagittik haaa sey diyordum yazan cumleyi anlayamadim ve ok i tiklatinca site kacti yerine acilan bir uyari sayfasi ...
aman be yazmayiveririm noolcek dedim .Biraz daha dolastim ve dun pandami postalarken yazdigimda da ayni uyariyla karsilastigimi hatirladim .Eee aksamdan sabaha ingilizce ogrenilmiyor ki unutmasaydim da ogrenseydim.
Neyse efendim simdi tekrar denemek icin beraber blogumuza geldim .muhtemelen yazdigim yorum ayni cumleyle reddedilecek ve bu uzun yorum gume gidecek.Bu kez akilli davranip gondere basmadan kopyalarim nalanin evine goturur yapistiririm yazmaya usendigim yazi da aradan cikmis olur ..

AAAAA o da ne gondere bastim itirazsiz gonderdi .Fakat ben yaziyi yazmisim ,kopyalamisim ,bu gunku yaziyi da bunla hallederiz diye haylaz mektep cocuklari gibi kaytarmaya niyeti bozmusum getirip yapistirdim ve basladim devam etmeye
Bu yorumu yazdigim "beraberblog'benim 10 marifette tanisip arkadas oldugum gunden beri neredeyse hergun mail,telefonla , Istanbul seyahatlerimde de yuzyuze gorustugumuz sevgili arkadaslarimdan esinselin hepimiz adina hazirladigi bizim musterek blogumuz.Ziyaret eden pisman olmaz:)))
Ilk yorum yazdigim ise henuz yuzyuze gelemesek te kaat`i sergimi gorup bana mail atan akabinde de maillestigimiz ve ben donunce gorusmeye kavillestigimiz bir dostumun mayrinin renkleri blogu Bu blogu da izlemeye almanizi siddetle tavsiye ederim.
Gelelim ucuncu bloga bu blogu yukarda sozettigim mayrinin renklerin blog listesinden tikladim ve bir de baktim ki o bizim yine 10 marifetten tanidigimiz my badem blogunun sahibi doktor Aygun hanim.
Bloguna uzun suredir yazmiyordu ve ben de merak ediyordum.Cunku hem guzel isleri ve bu isleri anlatirken sevdigim uslubu ile izlenesi bir blogdu.Neyse efendim tesadufun gozunu seveyim bulunca cok sevinip yazilarini okudum ve hafif sitemli bir hosgeldin yorumu dokturdum ama o da ayni gerekceyle kaydolmadan kayboldu.
Turkiyeye doner donmez bir kursa yazilip ingilizce ogrenmem sart oldu....
bu cumleyi okudugunuzdaki kahkahalarinizi duyuyorum
gulmeyin yaaaa
Los Angeleste UCLA var da ben okumadim mi yani ...pardon otuz bin dolarim var da ben gidip yazilmadim mi diyecektim...
neyse gene lafin ucunu kacirdik
Aygun hanimin blogu da burada Onu da ziyaret etmeniz menfaatiniz icabidir benden soylemesi...
Eh artik uyku vakti geldi geciyor bile bana good night size ise iyi gunler dilerim

4 yorum:

Gülden YAPAR dedi ki...

akıllı arkadasim benim:)beraberblogumuzda, senin yazıp benim gonderdigim yazının yorumlarına bir bakarmisin?malezyali bir kisi,blogununuzu okuyorum yazmis.belki taniyorsundur?

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Abla kursa giderken eteğinden tutabilirmiyim :)) Çok istiyorum yaaa :((

mycitycottage dedi ki...

Cok tatlisiniz. Neden sitem ediyorsunuz uzuldum. Ah keske bende yaninizda olsaydim tum yard sale leri dolasirsik dekorasyon magazalarinin tozunu attirirdik ama hep hayallerde.....sevgilerle

MAYRI dedi ki...

Nalan hanım ben bu yazını görmemişim. O sıra ben tatildeydim.
12 Ağustosta dönmüştüm.
Şimdi dolanırken rastladım. Teşekkür ederim. Benden ne güzel bahsetmişsin. Bir gün önce de bir başka arkadaş benden bahsetmişti. İnsanın hoşuna gidiyor. Tekrar teşekkür ederim.