25 Kasım 2009 Çarşamba

En Keyifli Öğretmenler Günümü Dün Yaşadım




Bu yılbaşı mutlaka bilet almalıyım:Yıl bitmeden ,şansım dönmeden ;ömrümde ikinci kez bilet almaya niyetleneyim bari.
Yılın sonu sürprizli neşelerle dolu geliyor.Sabah herzamanki gibi herkesten önce kalkıp Ebruyla randevulu pilatesimi yaptım,ardından hane halkı teker teker indiler
Kızlarım ,sıra dayağı faslında başkalarına bir ,kendilerine iki adet torpilli sopa anılarını yadederek elimi öptüler.(uyduruyorlar inanmayın sakın:))
Sonra int.sörfüme başladım.Oooo yazıma yorumlar gelmeye başlamış bile.
Teşekkür ettim mutlu mutlu yanıt yorumu yazdım.Bende telefonu olan öğretmen arkadaşlarıma ulaştım ve fasılı bitirip kaatı malzemelerimle kaplı yemek masasına konuşlanıp makası elime aldım,zil çaldı.
Karşımda Gülen ve sevgili babası ellerinde bir koca buketle ....
Çok şaşırdım,onları sevinç ve şaşkınlıkla içeri buyur ettim.Biz yasağa boş verip uzun uzun kucaklaşırken Ertuğrul Dede diyerek konuğumuzla boğuşmaya başlamıştı bile.

Fotoda gördüğünüz üzere Gülenin buketi bir elimde bir gün önce buluştuğu aytacraftımız Aytaçcığımın yolladığı armağan öbür kolumda ,ağzım herzamanki gibi kulaklarıma fiyonk ;keyfime diyecek yok .Çaylarımızı içtik,onları uğurladım .
Bütün gün yüzümde kocaman bir gülümsemeyle gezdim.
Bu arada blog aleminden tanıştığım sevgili dostlarım teker teker yorumlar mailler yazıyorlar ben okuyup mutlu olmaya devem ediyorum.
Emekli olmadan önce mezun ettiğim son öğrencilerimden Kübracığımın yorumu da ulaştı.Facebookta "Kaatı sanatını duydunuz mu ?"projesinden iki öğrencim olan iki öğretmen arkadaşım da sağolsunlar günümü kutladılar.Keyfim katmerlendi.
Sanal alemden olan arkadaşlarım ,üzerinizdee hiç emeğimin bulunmadığı sizlerin günümü kutlaması bu günü benim en yoğun ve keyifli yaşadığım en mutlu ÖĞRETMENLER GÜNÜM yaptı.
İyi ki varsınız,iyi ki sizleri tanıdım.
Dostluğumuzun ve güzel günlerimizin devamı dileğiyle hepinizi teker teker resimdeki gibi öpüyorum

6 yorum:

Gülen Tezer dedi ki...

Aç kapıyı!
Açsana şu kapıyı! :P
hihihihihi

Kelime Yığıcısı dedi ki...

Ayyy GÜlen abla'yı bir kıskandım ki anlatamam. :)
Bizimkisi de uzaktan da olsa bir küçük hediye kabul edin öğretmenim...

Ve en çocuksu, en yasak delen hali ile ıslak ıslak öptüğümü sizi bilin;)

Sevgiler...öpücükler;)

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Bayram öncesi şirket yoğunluğu evde kızımın hastalık durumları derken ben dün'ü kaçırmış Nalan ablacığım üzgünüm :/
ELLERİNDEN ÖPÜYOR SIKI SIKI SARILIYORUM SAYGI İLE...
ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN ABLAM...

nalan dedi ki...

Sevgili V.K.
Sevgili palyozi,
Gülenle birbirimizi hepimiz adına öptük.Yakın oturmanın avantajını kullanabiliyoruz.
Gülen Bayramda İzmitte olacak .Onu yakalayıp benim yerime öpebilirsin özi...
ben de sizin öpücüğünüzü yanaklarımda hissettim.

yazıp yayımlamadığım taslakta kalmış şu paragrafı okuyalım beraber ,şimdi büyümüş olan eski küçücüklerimi de anarak
"Her öğretmenler gününde bana dünyanın en güzel hediyeleri gelirdi. Çocuklarım bana;benim için kendi yaptıkları resimleri ,veya bahçelerinden kopardıkları bir tane çiçeği,o yoksa kocaman bir yürek dolusu öpücüğü verirler benden de içten bir kucaklamayı karşılık alırlardı.
Öğretmenler günü yaklaşırken onlara öğretmenlerinin çocukken kendi öğretmeni için hediye arayışını anlatan uydurma bir öykü anlatırdım.Bu öyküyle öğretmene verilecek hediyelerin sınırını çizer ve onlara kendi yapacakları bir resmin,okuyacakları bir şiirin gözümde ne değerli olabileceğini hissettirdiğim için heyecanla hazırlanırlardı. "
Ben hem onları hem sizleri öpüyorve iyi ki varsınız diyorum.

Unknown dedi ki...

Nalan ablacım geçmiş olsada ögretmenler günün kutlu olsun ,sen daha çook ögrenci yetiştirecek zamandasın (emekli olsanız bile ),senin haberin olmadan seni düşünüyordum ,ne kadar dikkatli bir ögretmen diye ,neden dedigimi siz yine benim yazımdan çıkartırabilirsin ,bence ögrencilerin senin gibi bir ögretmenin elinden geçtikleri için çok şanslılarmış,iyiki varmışsın ögretmenim ,

Unknown dedi ki...

emek veren ellerinizden sevgiyle öperim