9 Ağustos 2011 Salı

Çok şirin bir blogla tanıştım

Bu gün sıcak epeyce vuruyor. Halsizim diyerek oturdum bilgisayara bloglardan listelerine girerek sondajlamaya.Lili Bebek'in listesinden dikiş seven gençleri ziyaret ederken şeker mi şeker bir bir bloggera rastladım.Demet;
Öyle şeker ki...Yaptıkları da yazdıkları da çok hoşuma gidip beni eğlendirdi.Daha blogunun yarısına bile gelmemişken onun Nalan Teyzesi olmaya karar verdim.Ve bu yazıyı yazmaya bloguma geçtim.Size de haber vermezsem olmazdı:))
Tekrar dönüp onu okumaya devam edeceğim.
İsterseniz siz de gelin.
Şimdi bu yazıya resim koymamamın nedeni kendisinin daha beni tanımamış olması.Çünkü henüz işten dönmedi.İşyerine ise internet bağlantısını bloglarda gezinerek kullanmıyormuş.

4 yorum:

MAVİANNE dedi ki...

çok hoş bir blogmuş
önerine teşekkürler nalan ablacığım
sevgiler

Demet / Demetoloji dedi ki...

Nalan Teyzecim, yazını okudum :) Öyle mutlu oldum ki anlatamam... Seninle daha bugün tanışmamıza rağmen sana kendimi sevdirebildiysem ne mutlu bana. Sen de çok içten, samimisin. Çok sevdim ben de seni. Şimdi blogunu da izlemeye alıyorum. Bundan sonra ziyaretine gelirim ben de... Ellerinden öpüyor, tekrar teşekkür ediyorum sana ilgin için :)

nalan dedi ki...

Maviannem,bu tatlı kızı senin de beğendiğine pek sevindim sağol:)

nalan dedi ki...

Demetciğim,bloglarla tanıştığımda dikiş diken pek fazla blogcu yoktu.
Bu gün akıl edip dikişsevenlerin listesinde gezineyim dedim ve seni buldum.Hevesin ve üslubun beni çok etkiledi.Sık görüşeceğiz inşaallah.
Ben de seni yanaklarından öpüyorum.