15 Ekim 2011 Cumartesi

CEVİZ KABUĞU BAŞLADI

Cuma geceleri vatandaşı uykusuz bırakıyor, duydukları öğrendikleri karşısında milletin hafta sonu da berbat oluyor diye yayından kaldırılan CEVİZ KABUĞU dün gece başladı.
Hulki Cevizoğlu 1994’te başladığı “Ceviz Kabuğu” programını 16 yıl sürdürdü.
İki yıldır ekranlarda göremeyip rahatladığımız,devrana uyup sakin sakin gece gündüz uyuduğumuz rahat günler maalesef bitti.
Hulki Cevizoğlu bu kez de KRT, Karadeniz TV'de

KRT uydudan, D-Smart'tan, Tivibu'dan ve internetten izlenebiliyor.KRT bu ay içinde Digitürk'te de olacak''

Hadi bakalım :)))GÜNAYDIN.







''FLAŞ...FLAŞ...CEVİZ KABUĞU BAŞLIYOR!

Yaklaşık 2 yıllık -zorunlu- aranın ardından Ceviz Kabuğu başlıyor.

Yayınına 1994 Eylül'ünde başlayan ve aralıksız 16 yıl süren televizyon klasiği Ceviz Kabuğu yeniden izleyicisiyle buluşuyor.

Ceviz Kabuğu yeni bir atılım içinde olan Karadeniz TV'de (KRT'de) her cuma saat 22.00de canlı olarak yayınlanacak.

Ceviz Kabuğu bu yayın döneminde bazı temel sürprizler de yapacak.

Ceviz Kabuğu'nun yayınlanacağı KRT uydudan, D-Smart'tan, Tivibu'dan ve internetten izlenebiliyor.KRT bu ay içinde Digitürk'te de olacak''
engin kültür enginkultur@gmail.com Kime: bcc: addgebze

4 yorum:

okuyan dedi ki...

Hulki Cevizoğlu ilk programa başladığı yıllar benim okul yıllarımdı. Hiç kaçırmazdım. Kitaplarını da okurum. Bu habere de çok sevindim. Keşke daha bilinir bir kanalda devam edebilseydi.
Sevgilerimle.

sunnyzelo dedi ki...

En çok beğenip güvendiğim programcılardan biridir, yıllarca uykusuz kalarak kendisini takip ettim. daha çok kişiye ulaşması açısından keşke daha çok izlenen bir kanalda başlasaydı.Ama biliyoruz ki doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar.

Nedret dedi ki...

İyiki yazdın. 3-4 gibi ancak uyuyorum. Seyredecek şey bulamıyorum.Hiç olmazsa Cuma'ları kurtarırım:))

Unknown dedi ki...

Nalan hanım ,bu habere çok sevindim.Bende hiç kaçırmayanlardanım.Malesef bu ayı bekliyeceğim.Belki yeniden içimizde bir kıbırdanma olur.Dizilerden başka tv ye bakmaz oldum.Geçen gün Net tv de bir prof konuşuyordu,adını bile aklıma yazmadım, hiç de lazım değildi zaten,adam açıkca Cumhuriyeti kuranlar için diktatörlük kurdular diyor.Artık saklamıyorlar.Devrimler bile diktatörlükmüş.Şaştım kaldım,adama diyemiyorlarki,o yıllarda nerde demokrasi vardı,hangi batı çağdaştı?Ya da Osmanlı nasıl iyi bir şeydide onu yıktık? Dibimizdeki Almanların yaptıklarını bile unutmuşlardı.Zorla izledim bu adamları.Allah akıl fikir versin bu adamlara diyorum.Hoşca kalın.