11 Mart 2012 Pazar

BU DUYURUYU Mutlaka okuyun Önemli

Ancak bu büyüklükte yayımlayabildim tıklayarak okunacak büyüklüğe getirebilrsiniz.

9 yorum:

Nedret dedi ki...

:))))
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=526931

okuyan dedi ki...

Paylaştığınız için teşekkür ederim.
Dikkatli olmak lazım.
Sevgiler.

nalan dedi ki...

Valla nedret can,hakimin adı yalanlanmış,olay veya konu değil:) olmayacak şey de değil.Dikkat etmekte fayda yok mu yani?

nalan dedi ki...

okuyanım, sağol şekerim

Nedret dedi ki...

Kız kardeş o yazılı yerler zaten yeterince mikrop kaynıyordur. Bizim memlekette ekstrasına intiyaç mı var Allahasen? Önceki hafta satış için pazara gitmiştim. Belediyenin pazarı ya, tertemiz nöbetçili de bir tuvaleti vardı. İhtiyaç hasıl oldu, koştum gittim. Önceden denedim pırıl pırıldı ya. Daldım hızlıca. Ayağımı basmamla kala kaldım.Yer beş santim su. Sol ayağım ıslandı mı yarısına kadar? Çorapları çıkarttım, silin temizlen, pazar burnumdan geldi. Eve ulaşana kadar adeta karıncalandı ayağım. Su berraktı ama çirkef suyu işte neticede:( Hasılı Allah evlerden uzak etsin.

nalan dedi ki...

geçmiş olsun ayol,haklısın insan öyle bir durumda eve gidenedek neler çeker bilirim.

nalan dedi ki...

Geçmiş olsun kızkardeş,eve gidince kırklanmışsındır artık. Bilirim ne kadar rahatsız eder insanı böyle durumlar.

AslıASLI dedi ki...

Ben doğru davranıyomuşum demek :) kapı tokmaklarına dokunamam, yürüyen merdivene binerken asla tutmam, otobüslerde sorun yaşıyorum, kışın eldivenle falan yazın zor oluyor.

Nalan Hocam her şey olabilir, doğrudur yani..

fiamma dedi ki...

Bize bişi olmaz evvelAllah:)), zaten bizde önceden böyle uyarı da olmaz kardeş. Uyarı olmadığı gibi gizlenir bir de halktan hatta örtbas edilir birkaç münferit hadise ile atlatır unutur gideriz nasılsa:))Amerikalılar tam paranoyak oldular.