29 Mart 2012 Perşembe

Vintaj Duygulardan cici bir elbise

Vintaj duygular blogunun sahibi cici minik bir kızı olan genç bir hanım.Tatlı kızına şirin elbiseler diker ve paylaşır.ben de dikişi seven bütün genç kızlarımızı sevdiğim gibi onu da pek sever takdir ederim. Ara sıra da kendisinden ricalarım olur. sağolsun o da seve seve bana zaman ayırır. bu gün kızına diktiği bu cici elbiseyi ve kalıplarını pdf olarak indirebileceğimiz şekilde paylaşmış .
Ben de sizinle paylaşmak istedim.
Ayrıntıları ve indirme linki blogundaaçıklamalarıyla beraber anlatılıyor.

Blgun sahibi dikeceği çocuk ve bebek elbi,seleri için uluslararası fuarda dünyanın bir çok yerinden kumaşçılarla yaptığı bağlantılar sonucunda aldığı kumaşları da bizimle paylaşacak. O yüzden bu blogu ziyaret etmenizi öneririm:))

6 yorum:

vintageduygular dedi ki...

Nalan Teyzecigim güzel yaziniz icin cok tesekkür ederim.Size karsi aslinda mahcubum,dergiyi hala gidip alamadim. Buna ragmen güzel sözlerini esirgememissin, cok tesekkür ederim.Sevgilerimle

AslıASLI dedi ki...

Zaman zaman blogunu takip ediyorum, elbise çok güzelmiş Hocam.

nalan dedi ki...

Vintage Duygular;canım ben sana acelesi yok dedim sen üzülme,yapacağım iş çok zaten.Benim dostlarım bilir hatır için övgüm ,güzel sözüm yoktur. Yazmışsam gerçek duygularımdır. Haketmesen yazmazdım:)
Sizleri okudukça,görüp tanıdıkça ülkem adına,öğretmenlik yaptığım 25 yıl adına gurur duyuyorum.Dikişe ise ben de sevdiğimden olsa gerek ayrı bir sempatim var.Ayrıca sen gerçekten de paylaşmayı seven bir insansın.

nalan dedi ki...

Aslıcığım,sen güzel işleri gözden kaçırmazsın bilirim. ben de blogda ve ne desem de paylaştıklarına bayılıyorum.Hatta bloglarda senin tarzın bir şeyler gördüğümde kulaklarını çınlatıyorum:)

Gulsen dedi ki...

Şimdi blogtan geldim :) fuar görüntüleri harikaydı! ben de çok severim dikişi ama tembellikten elime almam, sanırdım ki emekli olunca bu işlere el atarım ama ne gezeeerrr:))

nalan dedi ki...

Gülsenciğim bloga gittiğne sevindim. Ben de fuar görüntülerine bayıldım. Gelecek kumaşların da satışa çıkmasını hevesle bekliyorum