16 Haziran 2014 Pazartesi

Bloggerın sergisi, MAKASIN DANSI



Benim hastalığım,tam kemolar bitiyor derken eşimde de  kanser çıkması ,tedaviler derken tatsızlaştım. Bloguma da geri dönmeye içim elvermedi. Ama bu gün gördüğüm şu kozalaklar yaşama sevincime uyaaaan dedi.Buraya geldim.
Sevgili blogger dostlarımdan ;her zaman ince zevkine, titiz işçiliğine ve hayal gücü ile makası konuşturmasına hayran olduğum sevgili  http://makasindansi.blogspot.com.tr/ de gördüğüm çalışmaları mutlaka paylaşmalıyım dedim. İki kez yazdığım yorumu gönderemeyince de izin bile almadan bir kaç resim kaptım geldim.


Sevgili Serpil yanılmıyorsam bu sergiyi hazırlayanların öğretmeni. Aynı zamanda Abana çarşısında da zevli tasarımlarını dükkanında sergiliyor.
İlçesine gerçek anlamda hizmet ettiğini, çevresinin doğal ve paha biçilmez olmasına rağmen bedava olan güzelliklerini sanat eserlerine dönüştürüyor ve bu deneyimlerini cömertce hem ilçesinde hem blog aleminde paylaşıyor .

 



Başarılarının devamını diliyor ve  sergisini ayrıntıyla incelemek üzere bloguna geri dönüyorum.
Haydi siz de takılın peşime.



Burdan buyrun   http://makasindansi.blogspot.com.tr/2014/06/halk-egitim-sergimiz.html#comment-form

13 yorum:

Banuca dedi ki...

Koyvermek yok arkadaşım... koyvermek yok... Kozalaklarla süsler yapmak var, doğa malzemeleri yaşam katar insana biliyorsun, dene bak :)
Öptüm hepiciğinizi :)

Fatma dedi ki...

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, önerdiğiniz bloğa hemen bakıyorum şimdi. Sevgiler.

Cebimdeki renkler dedi ki...

Çok geçmiş olsun Nalan abla. Tez vakitte el birliği ile atarsınız o hastalığı evden eminim. Birbirinize güç vererek, el vererek... Banu abla çok güzel söylemiş zaten. Üstüne laf etmek olmaz :)

Unknown dedi ki...

YAZINI GÖRÜNCE ÜZÜNTÜ VE MUTLULUĞU AYNI ANDA HİSSETTİM.bU İLLETİ YENMEK İÇİN SARFETTİĞİN ÇABAYI ,ŞİMDİ EŞİN VERECEKSİN.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Bu övgü dolu sözlerin ,hakkımdaki düşüncelerin beni öyle mutlu etti ki,bunları kaleme dökecek söz bulamadım.Sana çook çoook teşekkür ederim.Dualarım hep sizinle...

nalan dedi ki...

Banucuğum ,bu gün 12.emoyu aldım. Hani çıkartınca pompayı,sana gelecektik değil mi :)

nalan dedi ki...

Fadişciğim sağol, Serpili ço beğeneceğinden kuşkum yok...

nalan dedi ki...

Ülkerciğim, teşekkür ediyorum canım. Umarım öyle olacak...

nalan dedi ki...

Serpilciğim, bu sözlerin ne denli samimi olduğunu ,seni çok takdir ettiğimi bilirsin. Ayrıca benim hatır için yazmadığımı da bilenler bilir.Hakediyorsun canım. Bilgilerini,tasarımlarını cömertçe paylaşman da ayrıca övgüye değer.
Yazdığımdan bu yana 250 ziyaretçi okumuş. umarım sana da ulaşmışlardır.
Dua ve dileklerine de teşekkürler. Çok yararı oluyor,dostlarımızın bizim için düşündükleri öyle güzel moral oluyor ki anlatamam ...

Banuca dedi ki...

Ben buradayım biryere gitmiyorum Nalanım, Küçük Ev de her daim hazır, biraz da Maho abimi bekleriz ne var kiii :) Öptüm hepiciğiniziii...

hayatım hobilerim dedi ki...

Nalan ablacım çok çok geçmiş olsun sanada eşinede .Tez zamanda atlatmış olursunuz inşallah! Rabbim yardımcınız olsun.Benim güler yüzlü Banu ablam gibi hayata sımsıkı tutunur Bize de güzel haberler verirsiniz inşallah!

Unknown dedi ki...

Ulaşmaz olur sana ve mu ,sana ve izleyicilerine bir kez daha çook çok teşekkür ederim.Seni tekrar öpüyorum bir gün yolunun buraya düşmesi dileği ile...

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun Nalan öğretmenim .Şimdi gördüm .çok üzüldüm Allah şifa versin size ve eşinize.Mehtap kızınız

MAVİANNE dedi ki...

nalan ablacığım,
Allahtan şifa diliyorum size ve eşinize
tabi gelirdim haberim olsaydı
orada da hemşire arkadaşlarım bahsettiler aslında
kemo alan hastalarımız da sergi açtı diye
acil şifalar diliyorum
elimden birşey gelirse yapmayı isterim
Allah sağlık versin,
kucak dolusu sevgiler ve öpücükler diliyorum