9 Nisan 2008 Çarşamba

blog hainleri

Blog alemlerinden edinilen bilgiler örneklemeler vb.yanısıra ,en önemlisi edinilen DOSTLARdır.Ama bir de varlığından marifet!leriyle haberdar olunan;tanınamayan HAİNLER var .Bütün güzel emeklere kıskançlıkla yaklaşarak karalamak için çabalarlar,onurunuzu kırarak sayfalarınızı yererek sinirlerinizi bozar sizi paylaşmaktan soğuturlar .Bunların yaptıklarını en çok buradan tanıyıp sevdiğim manevi ana-kız olduğumuz edacığıma yapılanlardan şahittim.
Bana da zaman zaman çirkince eleştiriler yazıldı.Ben aldırmam ve de silmedim blogcudaki blogumda duruyor.Ama Edanın nekadar incinip kapatmayı ciddi ciddi düşündüğünü, arkadaşlarıyla el birlik edip vazgeçirdiğimizi bilenler biliyor.Hatta bu yüzden küsüp giden bizi kendinden mahrum edenleri biliyorum .Yazılarını ilgiyle okuduğum o tatlı kız aslıberry de sanırım bu yüzden gitti.
Gelelim paylaşmak istediğim olaya .Telefon çaldı küçük kızım Nimet arıyor :
-anneciğim bedeliza diye birini tanıyormusun?
-eveeet iyi arkadaşımdır
-yaaa sana bir mesaj yazmış ,beğenmedim ...çok üzüldüm
okudu dinledim ve dedimki :
-yok annem ;bunu o yazmaz biri şaka yapmıştır ,çünki Lizacığım la hiç yüzyüze yada sesli görüşmesekte ben onu yazdıklarından ve blogundan tanıyor nasıl sevecen,tatlı ve zarif bir kişi olduğunu biliyorum.Çünkü insanları tanımak için illaki yüzyüze gelmek gerekmiyor eserlerini ve yazdıklarını görmek yetiyor.onun bu güzel eseri gibi...
Hainin biri bizi en çok ta bedaliza cığımıüzüp incitmek için yapmıştı.Ona da yazdığım gibi"herkes fikrinde özgür .beğenmemek hakkı ama başkasının adını kullanarak yazması ;isimsiz yazmasından bile daha ayıp"
Biz bedaliza61 ve onu sayfasında tanıtan sevgili mamilaolgun yaşlardayız böyle şeyleri hayat tecrübelerimizle incinmeden atlatıyoruz.Ama pırılpırıl genç blogcu kardeşlerimiz ,çocuklarımız kırılıp incitiliyor .


Bu sözlerim BLOG HAİNLERİNE,güzellikler üretiyorsanız paylaşın alkışlayalım.Üretemiyorsanız üretenleri kırmadan kıskanmadan çamurlamadan izleyin.Eminim ki bloglarda gezindiğinize göre sizlerde bilgili,yetkin insanlarsınız.Becerilerinizi olumlu alanlarda kullandıkça daha mutlu insanlar olduğunuzu görüp enerjiniz ve huzurunuzun çoğaldığını da farkedeceksiniz.Bütün blog dostlarım gibiSİZLERİ DE SEVİYORUM

5 yorum:

Ordanburdanhayattan dedi ki...

ne güzel yazmışsınız Nalan ablacım,var değil mi bunlardan? eminim rastlamam ben,çünkü çok çabuk etkilenirim ben de.bu insanlar hiçbirşey üretemedikleri gibi bir de üretenleri çekemeyen hainler bence.kendi kendilerini yiyorlar bence amaçsız insanlar diyorum onlara ben.

Adsız dedi ki...

Çok haklısın canım ablam. Aynen dediğin gibi ana kız olduk. Dostluk ve insanlık kadar güzeli varmı şu fani dünyada. Neden insanlar bu kadar hain ve kalleş! Kalp kırmadan mis gibi yaşamak varken bu dünyada! Bu insanlara tek bir lafım var. Benim için ne düşünüyorsan allah sana bin katı versin. Anlayan anlar zaten. Onurlu insan tanımadan kimse hakkında atıp tutmaz. Neyse inadına sağlam ve ayakta tam gaz ileri. Sizleri seviyorum Aslı'yı da sanmıyorum kikişisel birşey olsun. Öperim güzel yüreklerinizden.

Cocukla Cocuk dedi ki...

ne yazık ki oluyor böyle olayla, sizler gibi olgunlukla karşılayabilmek çok güzel tabbi ama üzülmemek de elde değil....sevgiler bizden :))

Unknown dedi ki...

Bu tür yorumlar bir iki kez bana da geldi ve sanırım aynı kişidendi.. Ama sildim ve umursamadım dikkate alınmaya bile değmez bu tür terbiyesiz insanlar.

Haydins dedi ki...

Eda'nin sayfasinda okumustum sizinle ilgili yazisini ama simdi siz oldugunuzu bilmeden bakiyordum sayfaniza cok memnun oldum..
Sevgiler..