25 Aralık 2008 Perşembe

Beni merak ederseniz

Beni merak ettiyseniz yılı mobil halde geçirdiğim gibi sonunu da oşarak geç,rdim.Bir hafta
İstanbulda kızımın evinin son toplanma işlerine yardım ettim,ondan önce de son anda katılmaya karar verdiğimiz kermeslere hazırlandım.On marifet ekibinden semyıl,nazesen,esinsel ,herbalist,nalana adına ben ankarada, onlar istanbulda iki kermese başvurduk.kesinleşmesi zaman alınca biz de arda kaldık ve zorlandık.
Ben burada kızımla nöbetleşe 4.güne başladık.İst.gurubu da bugün ve yarın istek vakfının kermesinde olacaklar.Allah emeklerimizi zayi etmesin. Bir yerden başladık ,amacımız yapılanları hep beraber değerlendirecek bir organizasyonu başlatmak tabi allah izin verirse neden olmasın.birlikten kuvvet doğar
bize şans dileyin bakalım

----------------------------------
İstanbuldan küllük aldım

Geçen aylardaki meşhur 10marifet buluşmasından sonra kadıköy turunda arkadalarla girdiğimiz mudo autletten aldığım kültablası
Metal bir mandal üzerine rapdedilmiş küllüğü görünce ahanda kocama hediye dedim...dedim ama adamın içicilikteki performansını göz ardı etmişim ,günde ikikez dolup boşalması gerekiyor :)

7 yorum:

Ayca Karaoglan dedi ki...

Nalan ablacım, Allah kolaylık versin kermeslerde. Çok da keyifli olsa gerek kermes ortamları. E marifetli hanımlar toplanıyor :)

Yelda dedi ki...

Merhaba
Kermes resimlerini merakla bekliyorum. Eşinize aldığının küllükte çok hoşmuş.

maildede yazmıştım bu hafta sizinle tanışmayı çok arzu ediyordum ama çokileri derecede griptim halada atlatmış değilim bu hasta halimle gelip sizleride özellikle Ertuğru'unda bulunacağı bir ortama gelip hasta etmek istemedim
Sevgiler

beyaz mendil dedi ki...

Size dolu dolu şans diliyorum.Allah yardımcınız olsun,koşturmanızı anlattıkca ben burada yoruldum:))))

Sibella dedi ki...

Kolay gelsin Nalan abla, peki bu istek vakfının kermesi nerdeymiş ki, keşke 10 marifetten duyursaydınız, yoksa ben mi kaçırdım ? Bir de şu ağrıya yardım gönderme işi ne oldu haberin var mı ? Kimseden ses seda çıkmıyor, yoksa biz kendimiz yollayacağız o verilen adrese. Sevgiler :))

MAVİANNE dedi ki...

merak etmiştim ben de,
dün AKM deki hediye fuarındaydım
gözüm seni aradı
hani o bisikletler dedim
kolay gelsin sana

ufuk dedi ki...

küllük çok güzel.özellikle çalışırken sigara içenler için
yoksa ankara AKM de stantınızmı var
sevgiler

nalan dedi ki...

ayça,mavianne,büşra,ufuk;
sevgili arkadaşlarım ,benim ve 10marifetten 3arkadaşımın ortak standımız ankarada cinnahta amerikan kültür merkezinde sergi salonunda üst ,camlı köşede .masada onmarifet logosu var.cumtesi pazar oradayım beklerim.
eşyalar bugün akşam üstü geldi evdeki curcuna bir hafta sürer ama ben cumartesi ve pazar günü standda olmaya çalışacağım .
sibelciğim,istek vakfınınyerini de öbür işi de bilmiyorum bana mail yollada sana arkadaşların adreslerini yazayım
nalanguler@gmail.com
yeldacığım ben de seni görmeği çok isterdim ama ogünler hava da hiç uygun değildi.ben seni ankaraya davet edeyim canım.