19 Kasım 2009 Perşembe

EVDE OLAY VAR: A-Box larım Geldi

Geçen ay ayakkabı kutusundan ne yaptım diyerek bir yazı yazıp çok işlevsel buldum dediğim A-Boxlardan sipariş vermek için üç aylığımı bekleyeceğim derken şaka yaptım sandınızdı değil mi?
Şaka değil biz maaşlarımızı üç ayda bir almaya devam eden emeklilerdeniz.Eh üç ayda bir parayı yüklüce almak hoşa gidiyor kendimizi bu lüksten niye mahrum edelim değil mi ya:)))
Evet,aybaşında maaşı alınca sağda gördüğünüz A-Box ların üstüne tıklayıp siparişimi on-line olarak verip kendime kıyak yaptım 4 takım siyah inci ısmarladım.
Ben her tipten bir tane isteyecektim herkes fikrini söyleyip kafamı karıştırdılar 4e karşı bir olunca söz dinleyip hepsini siyah inci istedim.
Kısa süre sonra kutularım geldi ve olay da başlamış oldu.



Önce kutuları açmamı iştahla bekleyen Ertuğrul eline geçen ilk kutuyu kaptığı gibi köşesine götürüp içini doldurmaya başladı

Ertuğrula hayır diyebilir miyim ?
diyemem tabi,baksanıza acele acele nasıl da dolduruyor içlerini...



Ben hemen kaatı yapımında kullandığım malzemeleri yerleştirmeye başladım.
Büyük kızım da kolinin birini alıp alt kattaki dikiş malzemelerini toparlayayım dedi kocam ona yardım etmeği teklif etti,heyhat;kurgulanan oyunu farkettiğimde çok geç kalmıştım.


Biri orta boy,ikisi büyükboy ve bir de iki katlı,tekerli devasa alet kutularına sahip olan kocam doymamış ve kolinin birini kapıp kendi eşyalarını koymaya başlamış bile


Eh insanlık öldü mü dedim ben de kalan kutulara küçük kızım Nimetin ayakkabılarındabn birkaçını koyup merdivene sıraladım.İşten gelince odasına çıkarıp dolabının yaına yerleştirsin geri kalan ayakkabıları için de heveslensin ...


Sağolsun Umay Gül (büyük kızım)kendisi ABD ye geri döneceği için bu konuda talep getirmeden dikiş malzemelerimi yerleştirmiş



Bana da güle güle kullanalım demek düştü.
Dedim ama gözüm kutularda kaldı.Devamını diğer modellerden isteyip onları uygun ebatlarda organizerler içinde duvara asarak dolaba askıyla takarak değerlendirme hatta evdeki boncuk düğme vb gibi malzemeler için planlayacağım kutu önerileri ile Güngör Plastik Şirketiyle seviyeli bir ilişki geliştirmeyi planlıyorum.
Aman canım fena mı olur.
Bu bir hobi ağırlıklı blog,izleyen sizler de benim gibiyseniz evinizde bu gibi organizerleri bekleyen ne çok malzeme vardır.
Haydi hep beraber bir beyin esintisi oluşturup fikirlerimizi çarpıştıralım.
Söz,sonucu şirkete ulaştırıp isteklerimizi sunmak benden .

10 yorum:

MAYRI dedi ki...

güle güle kullanın

<:))

filiz dedi ki...

Hepside yerini bulmuş güle güle kullan ya da kullansın ev ahalisi:)
sevgiler...

Leylak Dalı dedi ki...

Güle güle kullan canım. Sendeki hobiler daha çok kutu kaldırır.
Sevgiler...

Leylak Dalı dedi ki...

Nalancım, bir aksilik olmazsa Aralık başı Ankara'da olacağım. Bahara kadar kalırım sanırım. Gelince görüşürüz inşallah, öpüyorum...

icimdeki yolculuk dedi ki...

hepside yerleşmiş.güle güle kullan nalan abla

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Off çok güzel olmuş. Herşey toparlanmış. Güle güle kullanın, iyi günlerde...

Nedret dedi ki...

Sihirli bir el değip de benim malzemeleri tasnif etse, koyacak kutu bulunur.En az bir tam gün ayırsam ancak derlenip toplanırlar.Hayırlı olsun güzel kutuların.Çok işe yaradıkları belli oluyor:)))Benim bloga giremiyor musun hâlâ?

Gülden YAPAR dedi ki...

pek güzel düşünmüşsün canım,güle güle kullanın.daha nice kutulara :))

Stil Direktoru dedi ki...

Sonunda aldın demek ablacım, Murat abime söylerdim alacağını haber vermiş olsaydın!

fiamma dedi ki...

Canım harika olmuş ve ben bu yazını görmemişim:)) ayy çok hoş:) darısı başıma dememe imkan yok çünkü böyle bir yerim yok artık vakumlu olarak herşeyi muhafaza eder hale geldik:))Heryer tıkış tıkış ve ben ki organizasyon hastasıyım artık işin ucunu bıraktım.iyi günlerde kullan:)