4 Kasım 2009 Çarşamba

Mobil Takı Kutusu

Tj.Max ta görüp aaaa biz yaparız bunu diye fotoğrafladığım,eve gelince de yapma konusundaki tüm arzumu yitirip zaten benim takı kutusuna ihtiyacım yok ki diyerek mızıkcılık ettiğim,taşınabilir ,seyahat takı kutusu burada.İhtiyacı olanlar yapsın diye paylaşıyorum.Yaparsanız yapın.yapmazsanız da canınız sağolsun ne diyeyim:)))



6 yorum:

fiamma dedi ki...

Valla benim ihtiyacım var oyle altın falan icin değil şoyle pratik ulasabileceğim aradıgımı bulabilecegim heryerden salkım salkım sarkmayan bir sey, seyyar olmasa da olur.Ama halen dönüp dönüp resme bakmaktayım, biz nasıl yapacagız bunu diye.. MAhmut abi yapar dersen hem fikirim de beni aşar boyle bir sey...

Yelda dedi ki...

Nalan ablacım çok güzelmiş kutu
ama daha çok sanatçılar için :))) galiba. Ama ben bunu kutucu bir müşterimiz var ona göstereceğim
Üretime geçerse kendime ve sizede alırım
Siz kullanmadınız kızlarınız kullanır.
İyi akşamlar

Unknown dedi ki...

bize usta birinin yol göstermesi lazım .:)nerede bende o yetenek .FİAMMA ya katılıyorum MAHMUT ABİ bencede yapar ...

nalan dedi ki...

Fiammacığım ve dikiş dersi;
Biz öğretmen okulunda iş dersinde ilk olarak iş dersi araçlarımızı koymak için mukavvadan kutu yapardık.
Yaş 13-14 ,falçatayı yeni görmüşüz.O zaman maket bıçağı da yok .Mukavvayı verilen ölçülerde keser ,her parçayı yerleştirip kaynatılmış boncuk tutkalla yapıştırırdık.
Tüm birleşme yerlerini ve kenarlarını 3cm eninde kestiğimiz cilt beziyle temizleyip pekiştirir ve ebru kağıdıla yüzeyleri temizleyerek nefis birer kutu yaptık.Çok uzun yıllar o kutuyu kullandım.Yüzünün kağıtları epridikçe o zamanlar yeni yeni çıkmakta olan kuşe kaplık kağıtları kullanıp yeniledim.
demem o ki Mahmut abimiz de dahil kimseye muhtaç olmadan bu işi kotarabiliriz.
Yelda;
fakat Yeldanın teklifini kabul edip bunu piyasaya sürecek olan kutucu eğer demonte halde ve ucuz satarsa köşe olabilir.On marifetlilerden çok talep göreceği de kesin.
Yeldacığım,kız iki tane bir de ben isterim fikr anası(ben) ve fikir ablası(sen)olarak bunu istemek de hakkımız değil mi ya:)))

sevil dedi ki...

O kadar çok malzeme almışım ki,gördüğüm her kutuya malzeme koymaya yarar diye bakıyorum.Buna da öyle baktım hatta kafamda neresine ne koyarım,yerleştirdim bile.Öyle anlattığınız gibi yapmak için nerde o yetenek.Ancak görüp alacağız,yeni nesil.

MAVİANNE dedi ki...

merhabalar
güzelmiş gerçekten de
bir sürü döküntüyü kaldırır
nasılsınız bugünlerde
ertuğrul annesi sen umarım herşey iyidir
eşinizin kursu nasıl gidiyor
sevgiler selamlar