27 Ocak 2010 Çarşamba

Bu Sergi Kaçırılmamalı


Geçen yıl ki kaatı projesinin son günlerinde tanışıp sonrasında sergisine gidip sizlerle paylaştığım bir Ebru Ustası Hülya İlter yeni bir sergisi var.
birkaç gün önce davetiyesini aldım ardından da telefon ederek hatırlatma inceliğinde bulunan Sevgili Hülyanın sergisini kaçırmayı göze alamazdım.Dün blogcu arkadaşlarımdan Leylak Dalı ile sözleştik ve önce buluşup oturalım sonra sergiye gidelim dedik .

Hülya İlterin geçen yıl ki sergisinde beraberdik.Bu yılkimde de açılış konuğu olmak hepimizi sevindirdi.Bu yılki çalışmalar da çok güzeldi ayrıca da sergi salonu bu sanatın sergilenmesine çok uygundu.
Sevgili Hülya ile çok az beraberliğimiz olduğu halde telefonlaşmalarımız,mailleşmelerimiz ve ortak ilgi alanlarımız olan sanat sayesinde birbirimizi çok sevdik.Bu zarif ve tatlı genç sanatçı hem kişiliği hem yapıtları ile övgüyü hakediyor.

Soğuk havaya rağmen katılımın fazla oluşu ve görülen ilgi sevgili Hülya ve sanat adına bizi de sevindirdi.Bloglarımıza yazarak sizlere duyurmayı görev bildiğimiz bu sergi ile ilgili diğer resimler ve tatlı anlatımı için leylak dalını ,sergiyi görmek için de
bu adresi:
"SUDAKİ YANSIMALAR"
Hülya İLTER Ebru Sergisi
26 -31 Ocak arası
Mustafa Necati Kültür Evi
Mithatpaşa Cad. Kızılay/ANKARA
o da olmazsa
Hülya İlter'in web sitesini : www.ebruevi.net
görün lütfen

4 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Kısmet olsa gelmek isterdim ablam ama bu kış zor sen bolca fotoğraf eklersen görmüş oluruz.

fiamma dedi ki...

tek bir eser gördük sayende ama cok guzel nalanım:)) ıstanbul da sergi haberleri alırsan ilgin gerei bana da bildir ki gezebileyim. ne guzel bir gun geçirmişsiniz:))

MAYRI dedi ki...

Ne güzel sergi daha gitme imkanımız var.
İnşallah bir aksilik olmazsa gideceğim.
Sevgiler
<:))

arzu dedi ki...

Ankara'da olup bu sergiyi gezmek isterdim. çok merak ettim...