13 Kasım 2011 Pazar

Sağlıklı ,güvenli ahşap oyuncaklar

Kâbusumuz olan kanser hastalığı ve peşinden gelen yaşam kalitesini düşüren bir dizi adını yeni duyduğumuz hastalığı duydukça yaşantımızı etkileyen sağlığımızı bozan kullanım maddeleri benim gündemimde de baş sıradadır.
Hele torun sahibi olalı duyarlılığım özellikle çocuklar konusunda iyice arttı.
Onlara sağlıklı olduğunu düşündüğüm malzemelerden giysiler,oyuncaklar hazırladım. Gördüğüm, almak istediklerimin de malzemelerine özen gösterdim.
Dolayısı ile bu ahşap oyuncakları görünce de işte budur dedim hem sağlıklı hem albenili hemde zeka geliştirici tasarımları ile gözümü şenlendirdi.
Site sahiplerinin iznini alarak onlarla sizi tanıştırmak istedim.
Onlar kendilerini böyle ifade ediyorlar.'Doğa Ve Çocuk... Birbirinden gün geçtikçe uzaklaşan iki parça... Uzaklaştıkça sakatlanan... Doğanın içinde özgürce salınamayan çocukların eksik kalan parçalarını gördük, düşündük. Çocukluktan eksik kalan parçaların yetişkinlikte evren üzerine yaptığı baskılara şahit olduk, acı duyduk. Çocukları doğaya, doğayı çocuklara vermek gerekiyordu, Bunun için her alanda birşeyler yapmaya karar verdik. Zanaatla başladık. Çocuklara doğadan ihtiyaç duydukları bir şey sunmak istedik; Ağaçtan oyuncaklar...'
Devamı ve tanışmak için siteye,yorumlar için aşağıya lütfen:))

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Nalan öğretmenim ben size hiç darılırmıyım :( Ayrıca uğruyorum ama nedense yorumlarımı hiç yayınlamıyorsunuz :(( Gerçi 2-3 aydır pek blogunuza uğramadım ama daha önceki denemelerimde başarısız olunca üzüldüm sadece.Ayrıca sizin yorumlarınızı alıyorum ama yayınlayamıyorum çünkü hep gerçek adımı yazıyorsunuz.Sizi seviyorum saygı da duyuyorum.Geçmiş bayramınız kutlu olsun,umarım yılbaşında Ankara'da buluşuruz gelirsem :)
sevgiler
-Ashley-

nalan dedi ki...

Ashleyciğim, benim yorumlar direkt girer bende onay yok canım .Kim ne yazarsa kabulüm diye.Aramızın iyi olduğuna da çok sevindim. İnşaallah yılbaşında gelirsen görüşelim. Neler yaptığını pek merak ediyorum. Okul hayatın ile ilgili anlatacaklarını dinlemek istiyorum.

Fleur Citrus Sinensis dedi ki...

Yazınız İçin Teşekkürler,Sevgiler

nalan dedi ki...

El Yapımı Ahşap Oyuncak MU,
Yaptıklarınız öyle özenli ve güzel ki memnuniyetle paylaştım.
Mutlu sağlıklı bir çok çocuğa ulaşması dileklerimle...

AslıASLI dedi ki...

Artık daha fazla ahşap oyuncak görüyorum, oyuncakçılarda. Hatta pazarlarda bile var. Bilinçleniyoruz bu konuda sanırım :)

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

çocuklarımızın mutlu olmaları elimizde.bunlarda kanıtlarından biri değil mi?teşekkürler bu güzel bilgiler için..

Adsız dedi ki...

Okul iki arada bi derede devam ediyor ama bu sefer aşk sancılarım başladı durum b*mb*k anlıcanız hocam.Annemin bloğna uğramayalı bile aylar olmuştur,sakın darılmayın bana .Kendimde diilim hiç.

nalan dedi ki...

Canım Ashley 'im
Dünyanın direğidir aşk
acıtır bazen bilirim
ama inan ki yıllar sonra acısını hatırlamak bile zevk veriyor insana.
Onun için aşkı buldunsa kaybatmemeye bak ve tadını çıkar. Dertleşmek istersen de mail yaz bana .Paylaşmak iyi gelebilir:))
Tatlı küçüğüm,kocaman gözlü kocaman kalpli güzel kızım Seni seviyorum:)