15 Şubat 2012 Çarşamba

BİR ZAMANLAR BİZ DE GENÇTİK ARKADAŞLAR


Bu sabah facebook okul grubumda yayımlanan bu resmi görünce altına ''ahaaaa işte orda oturan bi cici kız varya o benim vaaay be ''
diye yazdım Tevfik Çakar hocamız, okul abim Attila Kordeser ve resmi ekleyen kardeşler grubumuzdan Selahattin Belek ile poz verdiğimiz ve bende bulunmayan bu foto bende bu duyguları uyandırırken omuz başımdan resme bakan kızım
''yaaa anne senin ruhunda erkeklik doğuştan varmış ,o nasıl delikanlı oturuş'' dedi.Kırk yıldır benim kumaştan bir leydi çıkmaz desem de bıkmadan beni zarifleştirmeye çalışan kocamla aynı fikirdedir bu iki numara:)
İşin garibi de kendisi de harbi delikanlıdır. Feminen dış görünüşü süsü,pırıltısı altında yanlış gördüğü her şeye gözü kapalı dalabilecek bi delikanlı yatar.
Aldırmadım tabii,böyle durumlardaki klişeme başlayı'' dinime dahleyleyen....''diyerek kalkıp mutfağa gittim.
3kız evladı olan ailemin ortancasıyım ben.Doğduğumdan itibaren oğlun yok mu? diye sorulan soruya babamın benim oğlum işte diyerek beni göstermesini görerek büyürken benden leydi olmamı beklemek hayaldir herhalde.Delikanlı kızıma tostunu hazırlarken bunun sorumlusunun dedesi olduğunu anlattım. O da beni suçlamaya devam etti. ''Beni de sen böyle yaptın o zaman,jandarma kızısın diyerek ''dedi.
Bilmem valla ben beni seviyorum arkadaşlar inşaallah siz de beni seviyorsunuzdur. Son söyleyeceğimi en başta söylesem de ,siyaset bilmesem de yardımsever,paylaşımcı, herkesin iyi olmasını isteyen bir insanım.
Yaptığım hatalar,kıtrdığım kişiler de var tabii ama bunlar genellikle düşünmeden hareket ettiğim aceleci yapımdandır.Farkedince de yürekten özürümü dilerim.
Hatta bu satırları okuyacağını umut ettiğim kişi de belki okuyup gülümseyebilir.
Yaaa ben sabah sabah 17 yaşımdaki halime hayran olmuşken şu kızımın beni alıp götürdüğü yere ve kendimle hesaplaşmaya sebep olmasına ne demeli.
Bir kaç saat sonra Ertuğrulum ,Elgizim ve kızım gelecek olmasa ben bu muhasebeye devam ederdim ama kalkıp hazırlanmam gerek:))

12 yorum:

okuyan dedi ki...

Maşallah size. Her yaşınızda ayrı bir güzelsiniz.
Sevgiyle kalın.

Leylak Dalı dedi ki...

Biz de seni seviyoruz uleyyyyyn, var mı diyeceği olan:))

Gülden YAPAR dedi ki...

Boşver leydi kumaşını Nalanım bitanesin sen.Fotoğrafa bayıldım...Çocukların gelmesine de çok sevindim hadi gözün aydın :)

AslıASLI dedi ki...

Nalan Hocam bende aksine hiç erkeksi bulmadım, yüzünüzdeki o gülümseme öyle sıcakki :)

Gözünüz aydın bu arada :)

Banuca dedi ki...

Doğduğundan beri anasının koyduğu adına hiç uyamamış yani senin deyiminle Leydilikten pek nasibini almamış olan bir hatun olan ben, seninle bu kadar iyi anlaşmamamızın bir sebebini daha anlamış bulunuyorum :))

gülsen VAROL dedi ki...

Sen hâlâ genç ve de çok zarif ve güzel bir hanımefendisin Nalân'ım.. Mert ve duruşunu bozmayan cinsten... bu nedenle seni seviyorum..

Nedret dedi ki...

Off, of be kızkardeş, of işte...

Unknown dedi ki...

O güzel yüreğiniz yeter bize LEYDİMİZ.Nalan hanım, eski resimler benimde çok hoşuma gidiyor.lise yıllarımda hep siyah beyazdı fotolar.Ama o zamanki, ifadelerimiz,duruşumuz,inan daha bir güzedi resimlerde.Yeni resimlerde o masumluğu göremiyorum.

Adsız dedi ki...

Paylaşımcı,yardımsever,dürüst,iyi yürekli..Sizi çok seviyorum Nalan hanım..Yaşasın.. torunlar ve Umay geliyor. Görüşürüz inşallah.. Kezban

SEMYIL dedi ki...

NALANIMMM BEN SENİ ÇOOKKK SEVİYORUM :) CAN DOSTUM BENİM.
resmine bayıldım.
torunlar da geliyormuş çok sevindim
ben de seni çok ama çok özledim.

Adsız dedi ki...

Günaydın Nalancığım, sen bakma kızına, o daha çok toy.Ben resme baktığımda, cici, hanım hanımcık ve de mert bir kız görüyorum.Lady demesek de zerafet ve hüsnüniyet sahibi desek; gerçek lady de böyle gerçi ama Türkçe tanım bulmak isterim ki o da 'Hanımefendi'dir.Dikkatinizi çekerim; hanım-efendi, bence bu tanım hem zerafeti hem de mertliği simgeliyor.Biz de gençtik bir zamanlar lafına gelince şekerim, yaş almış, yılları geçirmiş olabilirsin; bu hem fiziğine pek yansımamış, hem de gönlün zaten genç.Sevgili kızına; böyle zamanlarda oğluma ve yeğenime seslendiğim gibi seslenmek istiyorum izninle:Det, hadi oradan, sen bizim gibi ol da görelim!
Sevgiler, güzel haftalar.

Adsız dedi ki...

Aaa dedem :O Tevfik Çakar benim dedem olur :)