18 Şubat 2012 Cumartesi

Blogger Dostlarıma Bir Duyuru Ve Paylaşım Ricası

Şimdiye kadar kampanya haberlerini pek fazla paylaşmadım. Sebebi; inceleyemediğim ve içinde olamadığım faaliyetlere katılmamın beni düşündürmesi idi. Kimlere gidebileceği ve hangi amaçlara hizmet edebileceği konusunda beni bağlayan çekincelerim vardı.
Bu kez tanıdığım, amaçlarını, dünyaya ve ülkeye bakışını bildiğim bir yerden yönetilen bu çalışmaya yürekten inanarak katılmak istiyorum.
Sağlığım, imkanlarım nispetinde harekete geçerken ilk olarak burada duyurmak ve dostlarımdan paylaşmalarını rica etmek istiyorum.Sadece kitap değil çocuklar için oyuncaklar, aksesuarlar göndermek isteyenler, eğitim öğretim görselleri gönderebileceğiz.
Ayrıntılar ve amaç aşağıda ki mailde.
Yardım edecek,bloglarında duyuracak,herhangi bir şrkilde katkıda bulunmayı gönlünden geçiren her dostuma şimdiden teşekkürler.


Nereye yardım ediyoruz ;Şanlıurfa Karacadağ Türkmen Derneği kimdir ne yapar dersenizinceleyin.

Mail zaman zaman buradan yazılarını paylaştığım ve üyesi olduğum NETBUL grubundan .Yazının altında imzası bulunan Asker Avşar telefon numarasını vermiş. Grubun adresi de :
netbul@yahoogroups.com




''Şanlıurfa Karacadağ Türkmen Derneği, 2. Kütüphane Çalışması

Daha önce katıldığımız birinci çalışmada, Karacadağ Türkmen Derneği kitaplar ve sair giyim eşyaları, çocuk oyuncakları, aksesuarları ile katkıda bulunmuştuk.

Ülkemizin değişk yörelerinden akan desteklerle, Karacadağ Türkmen Derneği, 300 köylük etki alanı içerisinde, muhtarlıklara, camilere, köy okullarımıza eksiklerini giderme konusunda, valiliklerden kaymakamlıklara, bizim gibi sıradan Türk Gençlerine kadar her kesimden yardım görüyorlar, katkıda bulunuluyor kendilerine.

Uzun lafın kısası, geçen sefer bir kütüphane kurulmasında katkımız olmuştu.

Karacadağ Türkmen Derneği Başkanı Nusret Bey Kardeşimiz, birinci kütüphaneyi bitirmişlerdi 2011 itibariyle. Şimdi ise 2. Kütüphane çalışmaları başlatmış durumdadırlar..

Bazı önyargılı arkadaşlar olabilir. Yıllardır Doğuya yapılan yardımlar, ne değiştirdi diye sorabilir, gereksiz dahi görebilirler...

Ben, bu konuda en iyi örneğin, Sevgili Nusret Kaya Kardeşimiz olduğunu düşünüyorum.

Düne kadar, terörün kucağına itilmek istenen yörede, Türklük bağlarını bulmuş, bu bağları bugün Türkiye'nin yedi bölgesinden onlarca ilden aşiretlerini, akrabalarını ve obalarını bularak kuvvetlendirmiş, mili birlik ve beraberliğimizi yeniden Urfa'da tesis etmekte, son derece başarılı çalışmalar gerçekleştirmişler...

Bugün, Karacadağ havalisindeki, 300 köyden birçoğunda, bayraksız muhtarlık, Kuransız Cami bırakmamak için çabalayan ekip adına, Nusret Bey Kardeşimizi canı gönülden tebrik ve takdir etmek gerekiyor...

Bu sebeple, ikinci kütüphane çalışmalarına, şahsi kitaplığımdan 100 kitap bağışlayarak, tüm gönül dostlarıma, yoldaşlarıma, kıymetli büyüklerime de, destek vermelerini istirham ediyorum.

Urfadaki çocuklar hangi partiye oy verirse versin, hangi dünya görüşünü paylaşırsa paylaşsın, Türkiye'nin Evladı olarak büyüyecek ve bunun için de, koşulların ve devletin yetişemediği koşulları, Türkiye'nin dört bir yanındaki kardeşleri, aileleri destekleyecektir.

Bu çalışmada, kargo giderlerine destekçi (sponsor) olmak isteyenler, toplama giderlerine destekçi olmak isteyenler bizimle iletişim kursunlar lütfen.

Ayrıca kitap göndermek isteyenler, çocuklar için oyuncaklar, aksesuarlar göndermek isteyenler, eğitim öğretim görselleri (kişisel öğrencilere ve okullara) göndermek isteyenler, ödemesi bize ait olmak üzere gönderebileceklerinizi belirtebilirsiniz bize.


İllerde kitapların toplanmasında merkez görevi üstlenecek ve gelen kolileri kontrol edip, ödemesi bize ait olmak üzere kargo yapabilecek gönüllüler bizimle irtibata geçsin lütfen. İkinci emailde, bunu belirtelim.


İstanbul içinde kitap, oyuncak ve sair okul - öğrenci malzemeleri verebilecek olanlar, adres - tarih - saat bildirmeleri durumunda adreslerinden biz teslim alırız.


Kargolar, geldikçe derlenip gönderilecektir. Bu sebeple, Her ay bir defa toplu gönderim yapacağız. Bu sebeple, istediğiniz zaman gönderimlerinizi yapabilirsiniz.


Saygılarımla
Asker AVŞAR / İstanbul

telefon : 0532 202 34 88

2 yorum:

fiamma dedi ki...

Nalanım daha önce de sormuştum kimdir Asker Avşar diye, halen de sormaktayım. Yerli Robin Hood gibi her yerde duyar oldum bu adı özellikle Karadeniz bölgesinde merak ettim madem bu kadar iyi tanıdığın biri ya da tanıyan birinin vesilesi olarak yayınladın bu yazıyı bana da bir bilgi verirsen sevinirim.

nalan dedi ki...

Şuleciğim Asker Avşarı bir ara bir arkadaşımın yolladığı mailiyle Netbul grubuna üye olarak tanıdım. Siyasi görüşleri bana her zaman uymasa da bakış açısı realitesi,inandıklarını uygulama ve gösterme biçimi ile gönlümü kazandı.
Sezgilerim bana onu ilerde daha net tanıyacağımız ve hakkında kararımızı o yönde vereceğimiz konusunda işaret veriyor.
Bana güven veriyor kısacası.
Fakat son günlerde ülke gündemiyle ilgili görüşlerini grupla paylaşmamam kararı aldı. ilgili maili sana yönlendirdim can benden bu kadar.