22 Ekim 2012 Pazartesi

Blogger arkadaşımız Ayşım Okudan'ın Kitabı çıktı

Onu On Marifet sitesinden tanıdım. Yün ve tığla çok barışık  ,orjinal fikirlerini bu yolla ifade edebilen,kedi aşkını da örgülerinde ,yazılarında rahatça görebildiğim bir genç kadın.
Yorumlarımıza mutlaka yanıt verir,blogumu sık sık ziyaret edip yüreklendirici güzel cümlelerini esirgemez,  mutlaka sonunu sevgiler yollayarak bağlar.

Bloggerler arasında sanal başlayan dostluklar nasıl bir sıcaklık doğuruyor anlatamam. Bir süre sonra sanal arkadaşınız sizin için bir tık mesafesine geliyor .Bir alo mesafesine geliyor.
Bu gün facebooktaki paylaşımından sevgili Ayşım Okudanın yazarlık yönünün de olduğunu bu kitabının  müjdesi ile öğrendim.
Kitabı alıp okumayı bile beklemeden hemen yazmak arzusu ile bloguma koştum.

Kitap okumayı,okuduklarını hem yazarak hem de hediye ederek paylaştığını çok iyi bildiğim halde yazarlık yönünü çok taze öğrendiğm Ayşım'a nice nice kitapların,okuyucuların olsun Ayşımcığım diyerek başarılarının devamını diliyorum


Arka Kapak
Beynimin geri dönüşüm kutusunu kurcaladım ve içindeki birikimlerle harf harf döşeyip kelimeleri, bu kitabı hazırladım.

Çıfıt çarşısı gibi bir manzara karşımda, ben bile şaştım onca kalabalığa…

Yaşadıklarımı, yaşattıklarımı, gördüğüm yerleri, şahit olduğum olayları, edindiğim bilgileri hepsini istiflemişim. Acıları, kayıpları, hüzünleri en uzağa iteklemişim.

İyi antikacı olur benden. Eskiye ait ne varsa belleğime kaydetmişim. Anıların kimi bir şarkıya kimi bir kokuya kimi de bir dizeye tutunmuş, canlanmak için sırasını bekler dururmuş.

Velhasıl kelam beynimin geri dönüşüm kutusunun içindekileriyle elinizde tutmakta olduğunuz bu naçizane söz-nağmeler ortaya çıktı.

Ayın gölgesinde
Bir kuyruk mesafesindeki
Mutluluğa mırıldanıyor
Ayışığı kedisi


Yayinevi/DiziYayinevi: Cinius YayınlarıBaskı Tarih: Ekim 2012Sayfa: 114 


5 yorum:

Huzur Moda dedi ki...

o zaman başarılar ayşım hanıma demi abla

nalan dedi ki...

Öyle cancağızım huzur modam:))

okuyan dedi ki...

Sevgili Nalan Hanım,
Yüreklendirici ve destekleyici paylaşımınızı okuyunca hissettiğim duyguları tarif edebilmem mümkün değil. Ne kadar teşekkür etsem bir yerden sonra az kalacak. İlginiz ve desteğinizle beni öyle mutlu ettiniz ki...
Güzel yüreğinizde yer edinebilmişsem ne mutlu bana.
Sizi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Her daim mutlu olmanız dileğimle.
Sevgiler.

okuyan dedi ki...

Huzur Moda@ İyi dileğiniz için çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle ^-^

nalan dedi ki...

Sevgili Ayşım,blogger arkadaşlarımın başarılı işleri beni kendi kızlarımın ve öğrencilerimin başarıları kadar çok sevindiriyor. Sizlerin arkadaşım olmanızdan onur duyuyorum.
İçten sevgilerimle kucaklıyorum sen..