31 Temmuz 2013 Çarşamba

Sahura yetişir mi:))

Bilgisayarım bu yaz başında yırtınmaya başlamıştı .Habire  "yetersiz disk alanı,C klasörünü boşalt yazılı uyarılar gösteriyordu. Boşalttım falan kâr etmedi .Ben zaten  çok anlamam. Koltuğumun altına alıp tamire götüremedim vs uzun zamandır tek bir resim bile kaydedemediğimden url alabileceğim kaynaklı paylaşımlarla idare edişim o yüzden.Yoksa üretmeye de,çalışmaya yarım kapasite de olsa devam


İftara bir saat var ben bunu gördüm.  

Ahaaaa ben bunu isterim dedim. Mahocum,nerde satılıyor gidip alayım diye davrandı:))
Otur dedim satılmıyor yapılacak.Hemen tıklayıp sayfayı açtım. Açıklama var resim var.
Resim anlatıyor zaten de tarifteki malzemeyi çözemedim.
Buyrun siz çözün,yaparsanız da soğutmadan bana da bi tabak getiriverin hayrınıza:))
Adresi yazayım mı?

http://www.liveinternet.ru/users/fillenaomsk/post285611541/

 Bu bile lezzetli Mantılar, sadece bir bomba! Çıtır pasta mükemmel kokulu domates, lor, sarımsak ve otlar, çok gür ve güzel kokulu vardır! Onlar kahvaltı için ya da konukların gelişi için hazırlanabilir, lezzetli sıcak ya da soğuk. Ve büyük bir çerez olarak bir nimettir var! Malzemeler: Hamur: Un - 3-3,5 Sanat. su (kaynar) - 1 yemek kaşığı. Rast. Petrol - 4 yemek kaşığı şeker - 1 tatlı kaşığı tuz - 1 çay kaşığı Dolgu: Domates - 5. beyaz peynir (ya da süzme peynir) - 200 gramSarımsak - 2 diş. Bitkiler Tuz Hazırlanışı: Kes domates dilimler halinde. Çatal, püre peynir, süzme peynir tuz ekleyin ve chesnokodavilku sarımsak sıkmak, doğranmış otlar ekleyin ve karıştırın eğer. su (kaynar su) içinde, şeker ve tuz ilave edin bitkisel yağ ekleyin. Unu ekleyin. Yumuşak bir hamur yoğurun. 30 dakika hamur kalan. icar büyük bir ince bir tabaka içine yarım hamur dışarı rulo. birbirinden 3 cm daha yakın hamur domates dilimleri yerleştirin. doldurma domates koymak. bir dolgu ile ilk kapak, hamur ikinci kat dışarı rulo. Ctakanom uygun çapı kadar tüm turta devam domates dilimleri, her börek hatlarını kesip. her iki tarafta kızgın yağ çok sayıda köftesi Fry. Hisse kağıt havlu üzerine fazla yağı çıkarmak için. 

7 yorum:

nrhnmrl dedi ki...

Ya petrol filan yazıyor Nalan abla burada bu gogılın :) çevirileri beni öldürecek ona uyup yaparsak petrollü filan hepimizi öldürebilir.En iyisi bilinen malzemelerle yapılabilinir yöntem güzel domates koymalar üzerine otlar bardakla kesmeler filan iyi ya denemek lazım bi boş zamanda.Teşekkürler.

MAVİANNE dedi ki...

HARİKASIN NALAN ABLACIĞIM
BN DE BENİM MAHOCUMA YAPAYIM BUNLARDAN SAHURA :)))
sağolasın
öptüm seni

nalan dedi ki...

Nurhancığım, ben de o yüzden paylaştım zaten.Benim mutfak uzmanı arkdaşlarım en iyi hamur tarifini bilşir. Bana da yazar ben de uygularım dedim.
Yalnız ben de formu ve yapılıştaki pratikliği çok beğendim. Lezzeti bana uyar.Hadi bakayım dene de yaz kopya çekelim:))

nalan dedi ki...

Mavişim,Yaptın mı? Hamurunu nasıl hazırladın. Petrolun var mıydı?Bizde Rast da yoktu ,tarifi uygulayamadım:)))

Nilgün Komar dedi ki...

petrol? hahahaha

Unknown dedi ki...

nalancim,,,paylasimlarin arasinda yavasca,,sessizce dolastim:)
cok hos paylasimlar var
bloger olmak ne guzel sey...
birbirimizi hic gormuyoruz..
ama hislerimizi anliyoruz?
en son yayinda neredeyse 2 sene evvelki bir bulusmayi paylasmistim
ya...kimse sen hangisizin demedi:))))))
acaba taniyorlarmi...yoksa herhalde budurmu diyorlar:)))))))))))
opuyorum seni

nalan dedi ki...

Cihancığım bunca işin arasında beni ziyarete zaman ayırabildiğine çok sevindim canım. Hoş geldin.
Zarfın önemi yok canım mazruf önemli. şeklini bilmesek de ruhunun bize açtığın bölümünü görüyoruz önemli olan da bu. Gerçi seni de yüzyüze gelerek tanımayı,güzel bahçende kahveni içmeyi de çok arzularım. Bir gün o da olur inşaallah:))