Bu yıl mısırların lezzetinin değişik olduğunun farkındasınızdır.
5 yıl önce Los Angeleste pişirdiğim mısırların hafif şekerli tadını hem çok beğenmiş hem de kuşkulandığım için fazla da yememiştim. Beş yıl sonra benzer lezzete burada rastlamak beni şaşırttı. Ama mısırı çok sevdiğimden yemeden de vazgeçemiyorum.
Bu kez de mısır kabuklarını atarken canım sıkılmaya başladı. Hadi bir de buna bulaşmayayım diye kendimi zor tutuyorum doğrusu.
Ama bunları gördükçe direncim kırılıyor da huyum kötü.Bir bulaştım mı yer gök bebeğe döner biliyorum. Onun için ben bulaşmayayım .Siz buyrun arkadaşlarım...
Bakın elin adamı mısır kabuklarını paketleyip satmaya başlamış bile. Bizimkiler de uyanmadan açalım gözümüzü :)
Ayrıntılı anlatım kaynakta:http://katrai.ru/post366641102/
4 yorum:
Vallahi süpermiş keşke satan esnaf böyle birşeyden para kazansa. uyanırlarsa, yine dolu cepleri taşırırlar.
bebekler nefis hele de bordoya bayıldım.
güzel sonuçları var. Daha önce görmüştüm sanırım....
umaya selamlar prens ve prensesi de öpüyorum
Nalan Ablacığım seni seviyorum
hep güzellikler gör
sağlıklı uzun bir ömür diliyorum sana
Mahmur Abi de nur içinde yatsın
öpücükler
Bulaş, bulaş. Sen bulaşınca güzel şeyler çıkar ortaya.
Bunlar ne ki :)
Şule büir ara bulaşmıştı değil mi?
Yorum Gönder