21 Temmuz 2016 Perşembe

Eski adresime ,bloguma geri donüyorum

Dünden bu yana Facebook hesabımda nedenini anlayamadığım karışıklıklar oldu.Ortam,evden uzakta oluşum,telefon ve İPad ile iliskimin pek başarılı  olamaması gibi sebeblerle fazla kurcalamadan hesabımı dondurdum.İnternet dostlarımda iletişimimi bloglarım yoluyla sürdüreceğim .Ulkemizi saran ve sarsan olayların bir an önce durulması güven ve istikrara ulaşılması dua ve dileğiyle umutlu günler diliyorum.

4 yorum:

siyah kuğu dedi ki...

Gel canım gel burası daha güzel Çok geçmiş olsun bitanem nasıl oldun
Havalar çok sıcak. kendine dikkat et <3

nalan dedi ki...

Sorma canım,İstanbuldayım ,sıcak ve nem canıma okuyor. Ama Ankarada yalnız olduğumdan kızlarımın yanına geldim.Epey iyileştim.Hatta laf aramızda bu gün Kadıköy >Cuma pazarına gidip uzuuuuun zamandır alamadığım pazar vitaminime kavuştum.Ama biyonik dizlerim biraz ağrıdı :).Bak kimseye söyleme sakın sonra hem ameliyatlıyım diyo hem pazar geziyo diye gülerler bana. Bir sana söyledim.Sen nasılsın? yeni model burnunla aran nasıl. Oksijen fazlalığına alışmışsındır umuyorum. Bir gün yüz yüze görüşmek dileğiyle...

Adsız dedi ki...

Biyonik kız :) çok gezme oyle çarsı pazar.:) umarım daha iyi olursun canım daha kovalamaca oynayacağız:) arada yağlarız senin dizleri gıcırdamasın 😂 ben hiç sevmedim yeni burnumu yamuk bu ya 😢 öpüyorum bir gün görüşmek ümidiyle canım.

siyah kuğu dedi ki...

Aaa bu arada adsız diye yorum atan benim :) adım çıkmamış:)))