2 Kasım 2007 Cuma

Nasıl mutluyum anlatamam


Dün bu blogu hayata geçirdim, gece geç vakit bir kaç arkadaşa ulaştırdım adresi.Sevinçle uyanıp bloguma koştum .ohh oh cevaplar gelmiş ,ağzım kulaklarıma doğru fiyonk oldu.
Oturup blogcudaki dostlara haber vermeye başladım.Maşaallah ne çok dostum varmış ,allah sizleri eksik etmesin.Ben haber verdikce yanıtlarda geldi,bende sevinçten türkü söylemeye başladım.
Henüz burada da sistemi tam çözemedim. Herkesi nasıl ekliyeceğimi,yorumlara aynı sütunda nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum.Bende topluca hepinize buradan teşekkür ediyorum.Blogcuya da ;çünkü sizleri o sayede tanıdım. .
Artık daha verimli bir blog yazarı olmak için gayret edeceğim.Hepinizi ÇOOOOK SEVİYORUM beni takip edin anacım(Nebalet'in kulakları çınlasın)

13 yorum:

zehra dedi ki...

hayırlı ugurlu olsun yenı sayfanız
gorusmek umudu ıle

Adsız dedi ki...

günaydın canım öncelikle sayfan hayırlı olsun herşey çok güzel olmuş .. çok şekersin valla evsahibinede teşekkür etmek lazım sayesinde güzel resimlerini görmüş olduk öptüm... sevgiler....

Adsız dedi ki...

Merhaba
Yeni sayfaniz hayırlı olsun. Saglikli gunlerde insallah..
KEyifli paylasimlar dilerim.
Mutlu kalın

Adsız dedi ki...

yeni bloğun hayırlı olsun.okuyunca koşa koşa geldim.sevgiler

Adsız dedi ki...

anacığııııııııııım yeni sayfan hayırlı olsun bacım yorum yapmak şu an benim için sıkıntı eczanedeyim telekom grevi bıraksın evime interneti bağlatıyım ben yapacağımı biliyorum .
aslanım kralicem helal olsun demek kendin kendine blog açtın ha helal yürü be kim tutar seni .
oğluşumda öpüyor seni annnanem bana yaptığı cicileride oraya koysun göreyim diyor haberin olsun öptüm

Adsız dedi ki...

Tekrar hayırlı olsun.
Ziyaretiniz için teşekkür ederim.
Ancak o kuşlu sayfa sitemin ana sayfasıydı.
Esas blog burasıdır: http://www.blog.alivesitesi.com/
Herkesi buraya arkadaşlar listesine ekliyorum.
Site daha çok yeni. Henüz halledemediğim çok şey var.
İyi günler dilerim.. Görüşürüz..

Cocukla Cocuk dedi ki...

Hayırlı Olsun yeni yeriniz.
Yeni adres olarak değiştirdik linklerimizde.

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsuuun :))

Blogcudan ayrıldım diye uğramamazlık etmeyin her zaman bekleriz...

sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

canım günaydın nasılsın doktorcum.sabah kahvesine gelmiştim.kalkmadınmı ayol ))))) yani buraya taşınmakla o kadar iyi ettinki biz birçok blogcu hala kalitesizliğin cezasını çekiyoruz saolsun arkadaşım bana da açtı ama bilmediğim için taşınamıyorum.kızımı bekliyorum.bana geldiğinde keyfi yerindeyse taşır beni)))sevgiler canımcım sana ve ankaraya.

Adsız dedi ki...

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bazı şeyleri şimdilik bilmiyorsunuz veya anlayamıyorsunuz diye kendinizi üzmeyin. Ben ilk olarak birbuçuk yıl önce blogculuğa başlamıştım. Hiçbir şeyi bilmiyordum. Zamanla insan kullandığı şeyin inceliklerini daha iyi tanıyor, farkında olmadan öğreniyor. Siz de zamanla isteseniz de istemeseniz de her şeyi öğreneceksiniz. Yeter ki devam edin.

meryem dedi ki...

Merhaba Nalan abla

biz insanlar kuş misali bir orada bir burada dün Ankara bugün İstanbul bugün siteyi daha iyi dolaşma imkanı bulabildim çok güzel ellerine sağlık

yine görüşmek üzere

öptüüümmmm

Işıl Işıl Günler dedi ki...

hayırlı olsun canım:) ama izleyenler kısmı yok veya ben bulamadım:( hemen izleyicin olacaktım çünkü:)))))))

gül dedi ki...

bende yakınlarda blog actim blogculara haber saldım ama benden korktular galıba.sizden korkmamişlar çok şükür. habira yorum yazmaktalar maşallah .benımde yazma isteyım gitti galıba umarım siz yazmaktan korkmazsınız.iyi günler.