11 Aralık 2007 Salı


Eldivenlerimi yayımladıktan sonra bunu da öbür blogumdan buldum bir fikir olsun diye koydum.Liseli, çok tatlı, adı güzel kendi güzel Elgiz için örmüştüm .Okul yollarında kaybetmediyse kullanıyordur.

Aldığım yorumlardan sonra ekleme gereği duydum.Tiftiğin ve inceliğin verdiği bir özellikle çok çabuk kirlenmiyor.Ama yıkanışı da problem değil.Eldiven elimizdeyken,elimizi sabunla veya yün şampuanıyla yıkayıp duruluyor havluyla kuruluyor ve 5-10 dakika elimizdeyken kurutuyoruz.Böylece formunu bozma korkumuz olmadan temizleyebiliyoruz.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Nalan Hanım En kısa sürede blogunuza bir c-box ekleyin lütfen. uğradığımızda size not bırakabilelim. Ayrıca arkadaş listenizde adımı görmekten çok mutlu oldum. www.ayberoz-gundem.blogspot.com adresine de davet ediyorum. Amatör bir e-gazete yapmaya çalıştım. Yorumlarınız benim için değerli. İyi günler diliyorum.

AyBEROZ (Ayhan ARI)

Cocukla Cocuk dedi ki...

bu eldivenlere bayıldık zaten daha öncede, ben krem rengi her zaman tercih ederim, favorim diğeri. çabuk kirlenir ama olsun.
Esmer olunca böyle...

nalan dedi ki...

Ç.ç canım,
eldivenin elindeyken ellerini sabunluyorsun ,durulayıp kuruluyorsun ve 5-10 dakika elinde kurumasını bekliyorsun hepsi bu kadar.Nalan ablan yaş yere yatar mı kuzum,bizde çare çok
Kayseriye gelirken sana kremini getiririm tamam

nalan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Nihat Demirkol dedi ki...

elde iken yıkanabilmesi ne güzel...

bir ara ben de almıştım parmakları açıkta bırakan bu eldivenlerden... çeşitli işleri yapmaya büyük imkan tanıyor eldeyken ama sonradan baktım parmaklarım üşümeye başladı, kullanmaktan vazgeçtim.

şimdi ise hiç eldiven kullanmıyorum... ama Şirin'e pek yaraşır bu model; isterse benzer bir şey alırım ,bir söyleyeyim de :=))

görüşürüz!

ÖZLEMCE dedi ki...

çok şık ellerine sağlıkk ablacım