4 Ocak 2009 Pazar

crazy bir tasarımcı Aysel hanım


Verdiğim sözleri tutamamak elimde olmayan sabeplerle bile olsa beni çok rahatsız eder.Kasım ayında gittiğim ;AKM bayram öncesi hediyelik eşya fuarında tanıdığım Aysel hanımın çılgın,sınır tanımaz tasarımları kızım ve ben tarafından fuar birincisi seçildi.
Tabiki övgü ve takdirlerimizi belirtip sizle de paylaşmak isteğimizi bildirdik.Çok sevindi,yoğun trafiği arasında bizimle de konuşup resimler çekmemize yardımcı oldu.

Adres telafon alıp verdik .Fakat ben sizlerlede paylaştığım yoğunluklarım nedeniyle Aysel hanımın adres ve telefonunu kaybettim.sadece stand adı Ceylan Tasarım ve ismi hatırımda kalmış.


Tabi ki ben yazmaya fırsat bulamadan AKM de yılbaşı fuarı da başladı.Bizim kermes bittikten sonra bir ara fuarı ziyaret ettim ama sözümde duramamanın üzüntüsü ile yanına uğrayamadım bile...


Resimlere baktığınızda nekadar özgün ve sıradışı olduklarını göreceksiniz.

Aysel hanımın çok genç görünmesine bakmayın,o emekli bir bankacı .Ankara Bahçelievlerde oturuyor.Şu anda bir sitesi ve dükkanı yokmuş ama bu özgün üretimlerinin mutlaka bir şekilde satışa sunulması gerektiğini düşünüyor.Ben de onu sizle tanıştırmayı kendime görev bildim.Eğer beni ararsa telefon numarasını sizinle paylaşmaktan zevk duyarım.


8 yorum:

embir dedi ki...

bende yüzüm olmadığı için sizin kermes yazılarınıza yorum yazamadım :( Nalan ablacım olmadı sevgililer gününde AKM'de buluşuruz :)

ufuk dedi ki...

akm ye gidipte aysel hanımı tanımamak mümkünmü? gerçekten sıradışı özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor.bende gelemedim birdahaki sefere:))

nalan dedi ki...

Eh inşaallah diyelim kızlar zira benim sevgililer günüyle pek işim olmazsa da akm fuarlarını gezmek isterim. anlaşır gider buluşuruz

eso dedi ki...

merhaba nalan hnm aysel ablayı o fuarda tanıdım ve ogünden sonra vazgeçemedim muhteşem tasarımlarının yanısıra çok vizyonu geniş bir hayat felsefesi var,ölmeden önce görülmesi gereken yerler vardır ya onun gibi tanımamak büyük bir kayıp bu arada tasarımlarına adını verdiği güzeller güzeli kızı ceylanıda unutmamak lazım ben resimlerini hbr verdim en kısa zamanda size ulaşır sanırım ellerinize sağlık ilgiyle takip ediyorum sizide

nalan dedi ki...

Badeciğim çok teşekkür ederim.Sayende Aysel hanımın bana ulaşacağını umuyorum.Onu ve seni de kaatı kursuma davet edeyim.

eso dedi ki...

nalan hnm ben sizide diğer takip ettiğim arkadaşlarımdan tanıdım ve tesadüfen girdim ama aysel ablamı görünce çok sevindim. benzersiz tasarımları çok iddialı bu fuarda bi ikigün onunlaydım insanların tepkileri çok güzeldi kelebekli perde süsleri yeni icadıydı bu fuar. sizler gibi insanların daha çok lanse edilmesi lazım umarım emeklerinizin hakkını bulursunuz kursla ilgili okudum içeriği ben gelemesemde ilgilenenlere duyurucağım.şimdiden ellerinize sağlık...

Adsız dedi ki...

şuan internet sitesi var. yeni yapıldı. www.ceylantasarim.com

Adsız dedi ki...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!