4 Şubat 2009 Çarşamba

Neduk Ve Embirle Buluşma

On marifetteki arkadaşlarımdan neduk yılbaşı öncesi Ankaraya gelmişti.Beni Amerikan Kültür Der.kermesinde ziyaret etti.Orada kaldığıkısa süre içinde çok iyi vakit geçirdik.tekrar görüşme planları yaparak ayrıldık. Giderken verdiği poşeti ancak evde açabildim.Bana sığla kozalaklarından yaptığı güzel nazarlığı ve bol miktarda sığla kozalağı getirmişti.
nazarlığı hemen astım ,ama fotosunu çekmek kısmet olmamıştı.
Zaten nedukun sağlık kontrolleri ve bir operasyon geçirip iyileşmeyi beklemesi nedeniyle geçtiğimiz cumartesi gününe kadar da tekrar görüşmek kısmet olmadı.
Neyse uzatmayayım cuma günü ben de ona hediye edeceğim kuşlu ayracımı

seçtim ortadaki kırmızı
sonra şişe elbisesini,semyılın mesajla neduka vermemi istediği hediyesi kadeh yüzüklerini ve nedukun bana hediye ettiği nazarlığı hazırlyıp resimledim



Cumartesi günü bir türlü yapamadığımız meşhur Ankara on marifet buluşmasını yapalım artık dedik. Neduk kursa geldi.Birlikte çıkıp Samatyaya gittik.Arkadaşlarımız mazeretleri olduğundan katılamadılar.Biraz gecikeceğini söyleyen embiri beklerken biz iki kafadar epeyce sohbet ettik.Embirin de elinde iki buket nergizle gelip bize katılmasıyla iyice şenlendik.Zaman su gibi aktı ayrılmakta zorlansak da ayrılmk zorundaydık.
Neduk Marmarise dönmeden bende veya görüşmeyi çok istediği halde gelemeyen boncuk hanımda buluşmak üzere sözleşerek ayrıldık.
NOT:
Bu fotoyu az önce (5şubat) nedukun yolladığı marifetteki yorumdan çaldım.Ne yapayım benim makineden çıkan bu kadar güzel değil.garson çocuk dilini çıkararak çekmişti resimlerimizi biz de gülmüştük.

5 yorum:

Sibella dedi ki...

Ne güzel :) Nalan abla senle tanşma fırsatımız oldu ama Neduk abla ve Embirle tanışabilmeyi, daha doğrusu yüzyüze görüşebilmeyi ben de çok isterdim. Belki bir gün o da olur, sevgiler :))

embir dedi ki...

He heeee işte o benim ben tanıştım ben tanıştım :))
Sibelcim seni Ankara'ya bekleriz canım. Nalan ablacım ne güzel yazmışsınız. Çok öpüyorum.

3prenses dedi ki...

of ne güzel ya.keşke bende tanışabilsem.bu arada nalan ablacım mimledim seni eğer kabul edersen.

SEMYIL dedi ki...

resme bakınca "simit sarayını"
hatırladım. hala önünden geçerken
şimdi içeri girsem sizleri orda
bulacakmışım hissine kapılıyorum.

yine imrendim yine orda olmak istedim.
hatta o gün size süpriz yapıp telfon edecektim ama bana
süpriz yapıp arkadaşlarım gelince
arayamadım :(((
belki bir gün bizlerde karşılıklı
böyle güzel sohbet imkanını buluruz.:)))

Cocukla Cocuk dedi ki...

Çok güzel bir buluşma olmuş darısı birlikte buluşmalarımıza inşallah.
kuşlu kitap ayraçları çok güzel Nalan Abla.