9 Ağustos 2009 Pazar

3.cadde ve yasasin dostluk





Bizi Michael hobi magazasina Santa Monicaya goturen guzel komsumuz Tamara magaza cikisi meshur 3.caddeye goturdu.Merak ediyordum,henuz gormedigimi soylemistim.Aksam karanligi cokuyordu ve benim fotografciligim kameramla anlasmam aksam saatlerinde randimansiz surecekti.Oma olsun dedim habire bastim deklansore.Tam caddeye kavustugumuz kavsak burasi bunlar da 3.cadde gezentileri isigin degismesini bekliyoruz.Birden damadimin 3.caddede ve okyanus kiyisinda sigara yasagi var dedigini hatirlayip bakindim evet" no smoking"di




Sigarayi bitirip caddeye gectik .Burasi yayalar icin.biz de salinmaya basladik






Ne ararsan var durumu bateri yerine ustuste koydugu kovalarla muzik yapan abi









Caddenin ortalarinda dinozorlarin onundeyiz




Bu da homless imiz.
Genc yasli bircok muzisyen solo veya koro halinde soyluyorlardi.Izleyiciler arasinda ritme uyup danseden Ancela Tamara ikilisi pembe giysileri ve guzel yuzleri ile dikkat cektiler.
Kopeklerle gosteri yapan grup pek guzeldi,Kalabalik bir se`yirci grubu vardi.Cocuklar coktu.Gosteriyi daha once izleyen kizim Ertugrul ve Ancelanin eline birer dolar verdi.Gosteri bitince kopekler bizzat gelip cocuklarin ellerinden bahsis topladilar.Hepsini goruntulemeye calistim ama flasim yetersiz geldi ve cekilen resimler bloga kabul edilmedi .Biz cok eglendik ve cok mutlu olduk.Guzel Tamaranin hafta arasi bir gunde bu ekstra yorgunluga beni hobi magazasina goturebilmek icin katlanmasi da ayri bir mutluluk verdi bize...
yasasin dostluk

9 yorum:

Adsız dedi ki...

ne mutlu,ne güzel arkadaşlıklar edindiniz:) buarada kızınızda çok iyi gözüküyor,maşallah diyelim:) sevgiler...

Adsız dedi ki...

buarada 21 yaşında amerikadaydım ve yanlız gitmiştim.Keşke sizle gitseymişim :)))

SEMYIL dedi ki...

nalancım resimlere tek tek inceleyerek baktım. torun ne kadar
büyümüş:)) hele kızını böyle güzel
sağlıklı görünce çok keyiflendim.
Allah ağzınızın tadını bir daha
bozmasın.
ama söylemeden edemiyeceğim
seni çoook özledimmmm :((

BONCUK HANIM dedi ki...

Nalan abla ,günlerinin çok güzel geçtiğini görüyorum. Resimdeki ufaklık Ertuğrul sanırım. O da çk byümüş. Seni mutlu görmek ve arada da olsa yazılarında neler yaptığını takip etmek benide mutlu ediyor.
Allah sizinde mutluluğunuzu daim etin. Herkese çok selam..

Gülden YAPAR dedi ki...

seni boyle mutlu gorunce, bende cok mutlandim nalanım.allah nazarlardan saklasın :)

nalan dedi ki...

Guldemcigim,Amerika yine de birkac yil once belki biraz daha cazip gelmistir.Simdi bakiyorum bana ilginc gelip aaa dedirtecek pek az sey var.
Bizim apart,sigorta numarasi olmayanlara ev verebildigi cin tam bir babil kulesi,her milletten var.Herkes cekingen.yarim yamalak ingilizce ile bizim tanistirdigimiz(!)hatunlar bir sohbete daliyorlar ki inanamazsin.Oysa yillardir oradalar selamlasip geciyorlarmis.Birisinin durtmesi gerekiyor.
Semacigim;kiz ilerlemeyapmakta ama zorlaniyor.yine de cok dinlenmesi gerekiyor.Tabii sukrediyoruz.
Guldencigim,damadin arabasinin plakasi FGY 6555,plakayi gordukce guluyorum gelirken bu arabayi sana getircem.5ler de bizi temsil ediyor,5parmak,beskardes,5altinkiz gibi..
Ayfercigim,Aslinda bir nevi yariacik cezaevinde gibiyiz.sonucta hareket alanimiz yeni yuruyen bir kazazede ile 19 aylik bir bebenin yurume mesafesi ile sinirli .
Ama naapiyoruz;hayat elimize bir limon vermisse ben eksi sevmem deyip aglayacagimiza ondan limonata yapip serinliyoruz.
Bu yuzden de gunleri degerlendiriyoruz,dunya halklarini birlestirmek ve barisa katkida bulunmak icin(vay be tevazua bak)caba gosteriyoruz. Politikacilar bozsun biz onaralim.
Iste boyle arkadaslar yuvarlanip gidiyoruz.Gecengun cok efkarlandim.Havuzda ve bahcede bizden baska kimse gorunmuyor...bagira bagira cirpinirdi Karadeniz diye turku soyledim iyi mi?

Bitki Cadısı dedi ki...

Nalan ablacım,günlerinizin güzel geçmesine sevindim,torun büyümüş mşallah çok tatlı olmuş,kızınızda oldukça iyi görünüyor,daha da düzelecektir,sevgi ve selamlar.Bu arada hobi mağzasından neler aldın çok merak ediyorum.

Nedret dedi ki...

Kızın iyi ya gerisi hikâye.O iyi olmasaydı neyi gözün görürdü ki?Şükürler olsun.Sen limonataya devam et.İyi ki sık sık yazıyorsun.Döndüğünde seni sık boğaz etmeyeceğiz bu sayede ''ne gördün? Anlat'' diye.5 kardeşin gibi ben de hayır dualarımı gönderiyorum.

nalan dedi ki...

Serapcigim.Hobi magazasindan keceler ve 4ve 5mmlik oynar gozler aldim.yakinda otobuse binip tekrar gideyim uzun gezeyim diyorum.
Nedukcugum,plakadaki 6 da seni temsil etsin degil mi yani,bak ben dusunemeyip ayip etmisim.Hayirdualarini allah kabul etsin canim hep[mize guzellikler iyilikler nasibetsin insaallah allahimiz.