5 Ağustos 2009 Çarşamba

hobi magazasina devam


Bunlar delikli plastik zemine isleme yapmak icin ipler ve diger malzemelerin rafi

Kumpasi kocam icin cektim.Ne ise yaradigini daha dogrusu bu malzemeler icinde ne ise yaradigini ve bizim evdeki kumpastan farki olup olmadigini kendisi bana soyleyecek:))))

Herseyi kendim yapmaya calismak gibi tuhaf bir mereakim vardir.Bugune kadar epeyce tuhaf isler yaptim.Bunu da mi sen yaptin diyenlere keyifle evet derim;sadece ayakkabi dikmedim henuz...
Iste bu eksigi giderecek olan malzeme burada gordugunuz posette.Icinde ustundeki ayakkabiyi yapabileceginiz malzemeler var.Hah iste simdi eksigimi tamamlarim dedim ama fiyatini gordum vazgectim.Buna 16 dolar verecegime ustune biraz daha koyar Ross dan bir cift ralph loren seyttiririm dedim valla kizim 35 dolara aldi.

4 yorum:

3prenses dedi ki...

amerika maceralarını zevkle okuyorum ablacım.keçelere bittim.yelek süper.kızınada Allah bir an önce şifasını versin inşallah.

Leylak Dalı dedi ki...

Aman ayakkabı işine girmeyin Nalan Hanım, babamın hobisiydi, kesip kesip atardı derileri, arkasını toplarken canımız çıkardı. O yüzden babam yapacakmış gibi korktum:))
Ebruli keçeler çok hoş, siz onlardan neler çıkarırsınız kimbilir? Kıznıza ve size sevgiler...

Bizim Gibiler dedi ki...

Ben olsam herşeye saldırırdım o mağazada. Resimlerini çekip bir dakine almak ne güzel bir fikirmiş, aklımızda olsun.
Keçeler de süper, onlardan yapacaklarınızı merakla bekliyorum.

berkbuket dedi ki...

Oralardan gönderdiğin resimlerin, gezdiğin gördüğün yerlerin hiçbirini kıskanmadım. Ama bu hobi mağazasının resimlerini görünce hah dedim kendi kendime şimdi kıskan işte. Aklıma geldi orada bulabilirsen plastik kanvas al kendine. Burada bulunmuyor biliyorsun.