5 Ağustos 2009 Çarşamba

ISTEK UZERINE :ebrulu kecelerim

onceki yazimi okuyan sevgili arkadaslarimin istegi uzerine Michael dukkanindan aldiklarimi yayimliyorum.Aslinda fazla bir sey almaya vakit yoktu .Magaza kapanmadan fotograf cekip inceleyeyim de obur gidise hazirlanayim dedim .


Bu keceler bizdekilerden farkli olarak ebru deseni ile desenlenmis.

Altlik olarak kullandigim morlu ebrulu kece buyuk ebatta .Yarim fon kagidi veya A4 un iki kati kadar digerlerinden farkli olarak sert ;kartonumsu ve tek tek satiliyor.Sadece bir rengi vardi.


Bu uc renk ebrulular uc tane de duz renkle beraber 6tanelik bir paket halindeydi.




Bunlarin ise hemen her rengi var.Ebrulular da duzler de hepsi 2-2.5 mm kalinliginda ve sentetik sanirim.Fiyatlari ucuz sayilir99 cent.Bizde kalinlar da o fiyata idi galiba.Ebrululari degisik diye aldim.Beni amacim kaati icin degisik kagitlar bulmakti...bulamadim.Keceleri de sitedeki kiz cocuklara toka yapayim diye aldim .
yaptim mi?hayir.Burada gunduz zamanim yok gece ise en yuksek ampulleri taksakta avize ve aplikler yeterli aydinlanmayi saglamiyor calisma arzum kalmiyor.Kizim da yurumeye basldi ama yine de ona yuk bindirmemeye calisiyoruz.Ne de ols 3 ay duran vucut hemen yerini bulamiyor tabii ki

1 yorum:

Nedret dedi ki...

Vay çatlaklar vay ! Demek ebrulusunu da yapmışlar.Hiç güzel değilmiş.(Kedi uzanamadığı ete...)