28 Aralık 2011 Çarşamba

Merhaba ben geri geldim:))

Neredeyse bir ay olmuş blogumdan ve internetten uzak kalmışım. Dostlarım sağolsun merak ettiler telefonlaştık,mailleştik .Onları merakta bıraktığım için utandım ama gizliden de aranıyor olmaktan ötürü gururlandım da.Sağolun .
Sizi merakta bıraktığım için özür diliyor ve iğne oyası güzelim çiçeklerimi sizinle paylaşıyorum.

Yukardaki iğne oyası çiçeklerim bana sevgili Sibelin hediyesiydi. onları bir pano veya farklı bir şekilde değerlendirmek istemiştim en son şekil olarak bu sedef kutuya yerleştirmeyi uygun buldum.
Gerektiğinde oradan uygun rengi seçip yakama takıyorum sonra da eve dönünce yerine yerleştiriyorum.Her seferinde de sevgili dostuma sevgiler ve ellerine sağlık dileklerimi tekrarlıyorum.
Gelelim bana ,neredeydim ? ne yaptım ? neden yazmadım?
Doğrusu neden yazmadığımı bilmiyorum. İçimde bir isteksizlik oluştu. Sanırım kış depresyonu, dışarı çıkmamamaya,evimin kuzey cephede oluşuyla güneş ışığından fazla yararlanmamaya biraz da tembelliğe bağlı bir depresif ruh haline girdim .Okunacak bir sürü kitap da kenarda bana göz kırpıyordu.İki hafta böyle pinekledim. Sonra baktım uzayacak ve gerçekten kış uykusuna yatacağım;hemen biletimi aldım Bozüyük'e sevgili arkadaşım Füsuna gittim. Bir haftayı orada onunla gezme,el işlerimizi bitirme,dikiş,pazar teftişi gibi eğlenceli işlerle geçirip moral depolayıp döndüm. İşte şimdi de raporumu verip size merhaba dedim.
Umarım ben yokken sizler iyi ve güzel zamanlar geçirdiniz. Hepinize sağlıklı ve mut,umut dolu günler diliyorum.

6 yorum:

okuyan dedi ki...

Sizi, paylaşımlarınızı ve anlatımınızı çok özlemiştim. Artık aramızda olduğunuza inanın pek sevindim. Harika görünüyorsunuz.
Lütfen bir daha bu kadar uzun ara vermeyin.
Sevgiyle kalın.

Unknown dedi ki...

Nalan hanım,çok sevindim geri döndüğünüze.Bu sabah baktığımda yazınız yoktu.Ama burayı hep yokladım gittim.Sedefin içinde de güzel görünüyor çiçekleriniz.Resimlerin yanında da bir ayrı güzel görünüyor.Bana da fikir oldu bu tarz.Düşüneyim ve sedefimsi bir şey bulayım.Aslında küçüçük bir minyatür tahta sandık var o geldi aklıma şimdi.Hazırlamaya çalışayım,bak bana değişik iş çıktı.Asıl ben teşekkür ederim çiçeklerimi beğenip kullandığınız için.
Nalan hanım, o içe kapanma,hiç bir şeyden memnun olmama inan dönem dönem bende olurum.Öpüyorum,hoşca kalın.

Banuca dedi ki...

Şükür kavuşturanaaaa, bir daha kaybolma, tek kelime de olsa "ce"yazsan bile yeter, iyi olduğunu bilelim :)

AslıASLI dedi ki...

Nalan Hocam bir yandan sizi merak ederken, bir yandan da moral depolamış olarak gelmenize çok sevindim. İyisiniz önemli olan bu..

MAVİANNE dedi ki...

nalan abla hoşggeldin
fıstık gibisin maşallah,
iyi yıllar

Gülen Tezer dedi ki...

Kötüsün sen! Hani bir yere kıpırdayabildiğinde buraya gelecektin :( Seni çok özlediğimi nasıl anlatabilirim ben sana daha!
Nalan ablam feci derecede incelmişsin. Taş gibisin maşaallah.
Not: Füsun sen döndükten sonra Fethiye'ye taşındı :D