15 Mayıs 2012 Salı

Anneler Günüm

Anneler Gününün yarısını Ertuğrul efendi ile annesine kahvaltı sofrası hazırlamakla ,yaptığı resimleri,oyun hamuru pastasını ve okulda dizdiği inci kolyesini annesine verme seremonilerini izlemekle geçirdik.
Anneannelere anneler gününden pay verilemeyeceğini  öğrendik. Ama benim ,annesinin annesi olduğumu kabul ettirip,onun bana anneler günümü kutlaması iznini güç de olsa koparabildik.
Sonrasında beraberce otobüsümüze kadar gidip  uğurlandık.
Bir ara dedesine sataşıp ille Ankaraya gelmek istediyse de teyzesinin telefonlarına çıkmadığı için eve alınmayacağını düşünerek vazgeçti :))

İkinci yarı da Nilüfer turizmin anneler günü karanfili,çay kahve  ikramı, biraz bulmaca, Gillian Flynn 'in Keskin Şeyler kitabı eşliğinde devam etti.
Araya koltuk ekranımdan     Wasabi filmini  izlerken köpük bardaklara desen vererek Ert efendinin deyimi ile artsanat yaptım.
Sonunda yolculuğun büyük bölümünü uyuyarak tamamlayan Mahocuumla Ankaramıza kavuştuk.
Bütün annelerin ve anne olmak isteyenlerin,bütün hatunların ANNELER GÜNÜ kutlu olsun efendim,geç oldu ama kusura bakmayın:))

 

8 yorum:

fiamma dedi ki...

Ayy çok gülerek okudum, çok yaşa Ertuş emi:)) Annemden başka anne tanımam abi haaa!!! Bir de ben sadece Bade ile didişiyorum sanırdım kendimi pek iyi geldi bu dialoglar bana. Bunlar birbirinin birebir kopyası da şekerim biz neden halen dudak uçuklatıyoruz her davranışlarına her söylediklerine. Hele teyzenin eve almayacağı konusu gelince koptum, bizimkinin öyle korkuları yok:(,o da bişi ama telefonda sesini duymak mucize gibi:)) Annaneler Günün kutlu olsun canım her ne kadar henüz kabul görmemiş olsa da:)) anneler gibi iz bırakır annanelerin sevgisi, kendimden biliyorum ki benim annanem de tüm torunları için çok özeldi, halen kavga ederiz en çok beni severdi diye, ama beni gerçekten en çok severdi:))

nalan dedi ki...

Fiammam teyze ne zaman konuşmak istediyse şımardı veya o gelmedi diye içten üzüldü-çünki teyzeye hastadır çok sevre-ki konuşmadı. Sonra gideceğ deyince de teyzen darıldı,seni eve almaz deyince tırstı.
Bizden sonra da dedem neden gitti? ben onu uyandırmak için başına vurmuştum onun için mi gitti deyip annesini sorguluyormuş. Çok değişik bu çocuklar,yz da biz boncuk bulmaya meraklıyız b...:)))

nalan dedi ki...

okuyanım,yorumun mailime düştü,ama burada görünmüyor.
Gönüller bir olsun anacım,gene gelirim:))

nalan dedi ki...

aaa ne okuyanın yorumu ne de biraz evvel gelen Aslının yorumu görünmüyor hâlâ ne oluyor ayol? Mailde var burda yok:(

Cocukla Cocuk dedi ki...

Sizin de anneler gününüz kutlu olsun Nalan Abla
Biraz daha büyüsün anneanneler gününü de kutlar birlikte.
Ben bardaklara hayran kaldım, inanılmaz güzeller

nalan dedi ki...

Cocukla Cocuk : Teşekkür ederim canım:)
Bardaklar boş duramayan elimin kaşıntısını almak için her yolculuktaki meşgalem.
Çizgisel doku çalışması diye öğrendiğimiz bu serbest çalışmayı elimde kalem ve altında çizecek zemin olduğunda hep yaparım.
Köpük bardak da çok müsait,kalem de şart değil,çayın veya kahvenin paketinden çıkan plastik kaşık da iyi iş görüyor:)

Adsız dedi ki...

Great delivery. Outstanding arguments. Keep up the great spirit.
My site ; world oil trade

Adsız dedi ki...

Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and
I was wanting to know your situation; many of us have
developed some nice procedures and we are looking to trade solutions with
others, be sure to shoot me an e-mail if interested.
My homepage - legit work from home jobs