7 Kasım 2013 Perşembe

Ankaradan abim gelmedi de İstanbuldan Şule ve Serpil geldi

Dün İstanbuldan sevgili dostum Şule , nam-ı diğer Fiamma ,Serpil Aksungur ile beraber Ankaraya geldiler. Bu sabah Kızılayda Yüksel Caddesinde Kahve Keyfi'nde  yakaladım onları. Blogunu sevdiğm kendiyle yüzyüze gelmediğim Bulut Gölgesi Tülinle oturmuş kaynatıyorlardı ki hemen çöktüm yanlarına .Sevgili Serpil ve Tülinle gerçek yaşamda tanışmış oldum.Çok da mutlu oldum.
Ordan İpekçi Cemal'e gittik.Dükkanı teftiş edip İstanbulda gözlerine çarpmayan birkaç parçayı edinip soluğu Sulu handa aldık.
Sulu Hana nerdeyse beş yıldır uğramadığımdan ben kızlardan fazla bakındım sağa sola.Derken oradan vurduk kendimizi kale yollarına.



Angaramızın eskimeyen ve ortadan henüz kaldırılamayan güzelliklerini göre  göre dik merdivenlerden seke seke kalenin dibine doğru çıkarken ahaa dedi Şule  BAYKUŞ 'u gördüm.
Valla ben görmemiştim ,o hem duymuş teeee oralardan biliyor bir de karşıdan görünce tanımış.Pessss dedim ne diyeyim. İşte orada bir yarım saat geçirip yola devam ettik Pirinç Handa soluklandık .O arada benim yine ilk kez karşılaşacağım Nazan (http://umutluhobi.blogspot.com )da gelmiş tanışmıştık.
Derken kafeye girip oturduk. Kafenin adını unutmamı b12 ve demir anemisinden muzdarip bünyeme veriniz.Ama arap aşı çorbasını kalebaşı çorbası adıyla sunduğunu hatırlıyorum.Yoksa orda da mı yanıldım?
Mümkündür,kızlar  okuyunca düzeltir.Fotoları yolladıklarımda da yazıyı yeniden düzgün yayımlarız.
Serpil çorbasın biz çaylarımızı içerken patlıcanlı gözlemeye yumulduk. İyi de ettik ve de çok beğendik.


Derken Sibel Hoşcan(sibelin hobi dunyasi ) geldi,onunla daha önceden tanışıyoruz. Tam çaylar biterken bir de baktık Dilek (http://dilekteninciler.blogspot.com/) merdivenlerde.Onunla da tanıştık koyu bir sohbet başladı ki at pazarı civarı muhabbetimizle şenlenmediyse aşkolsun.


Sonra akşam karanlığı kaleyi de aradan çıkarıverelim dedik.
Yeyip içtiğimiz de, konuşup gülüştüğümüz de ,gezip gördüğümüz,alıp verdiğimiz de şimdilik bende kalıyor. Zira tekrar edeyim fotoğraf makinemi unuttuğum için bir karem bile yok ki paylaşayım.Devamını kızlardan dinlerken  sizin da bizler kadar4 eğleneceğinize ve tüh keşke biz de olsaydık diyeceğinize eminim. Öyleyse biz yarın saat 14.00da İzmir Caddesi Kocabeyoğlu pasajının önünde buluşup kafe de oturacağız
Hadi işlerinizden,eşlerinizden,yavrularınızdan izin alıp siz de gelin:))


9 yorum:

fiamma dedi ki...

Canim canim gunu oyle guzel anlatmissin ki bana diyecek bisi kalmamis.guzel olan sizlerle beraber olmakti asil kale falan hep bahane hep vesile.ben dondukten sonra resimleri hepiciginizden araklayip yazacagim yazimi, farkindaysaniz hic resim cekmek icin hamle yapmiyorum cunku onu dacekeyim bunu da fotolayim derken gunu kaciriyorum.oyle yagma yok yani doya doya yasamaya geldim.

fiamma dedi ki...

Canim canim gunu oyle guzel anlatmissin ki bana diyecek bisi kalmamis.guzel olan sizlerle beraber olmakti asil kale falan hep bahane hep vesile.ben dondukten sonra resimleri hepiciginizden araklayip yazacagim yazimi, farkindaysaniz hic resim cekmek icin hamle yapmiyorum cunku onu dacekeyim bunu da fotolayim derken gunu kaciriyorum.oyle yagma yok yani doya doya yasamaya geldim.

Gulsen dedi ki...

Ay ne hoş bir buluşma olmuş. Bugünü de paylaşın oldu mu ? :)

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Bu gün bir fincan kahveyi benim için için olur mu?
Hepinize çok çok selam ve sevgilerimi gönderdim !

Adsız dedi ki...

Nalan Ablaaaa ne güzel anlatmışsın. Şule ablamında dediği gibi bize bişey bırakmamışsın ki. Öptüm seni kocaman.

nalan dedi ki...

Uhhuuuanlatacak çok şey vardı da bizim internet kafe odamızın üç bilgisayarından biri çalışıyordu.Bir de baba kız ayrı kanalları izleyecekleri için bilgisayarı tv olarak da kullandığımızdan yazımı uzun tutamadım.
Ama hepinizin orda olabilmesini isterdim. Söz bu gün kahveleri ve çayları sisin için içeceğim. Zaten manevi varlıklarınız hep yanımızda blogcanlar.

Mert dedi ki...

Dostluk çok iyi bir şey :)

Bu arada bekliyorum sizi hikaye ilerliyor, Kafa da... :) Aman lafın gelişi diyorum istediğinizde gelin :)

Nazan dedi ki...

Harika bir gündü ve ben sizi tanıdığıma çok sevindim.YIllardır bloğunuzu ve yaptıklarınızı keyifle izlerdim Nalan abla.Yalın ve içten samimiyetiniz için tekrar teşekkürler...

nalan dedi ki...

Nazancığım,keşke Cuma Günü de gelebilseydin.Ahunur,Füsun,Tülay ve Bahar Hanımlarla tanıştık,Sevda ve Bilgeciğimiz ile Tülin,Sibel, Dilek de geldi.Pek neşeli bir gün daha yaşadık. Fotolar gelsin de ekleyeyim.