25 Kasım 2011 Cuma

PASAJ,MESAJ;YANIT

nalan
Pasajdaki güvenlik sorunu ile ilgili sorunlar çözülene kadar pasaj üyeliğini rölantiye alan üyelerinizden biriyim. Konu düzeltildiği takdirde pasajımı yeniden faaliyete geçireceğim. Ayrıca da özellikle bir kaç kez size yazdığım BEBEK başlıklı bir kategori açmanızı tekrar tekrar öneriyorum.
Sorunlara ve isteklere basmakalıp yanıtlar yerine çözüm ile ulaşabilmeniz beni sevindirirdi. oysa sizde yenilenme ya da isteklerimize çözüm getirme arzusunu sezemiyorum.
İster kal ister git diyorsanız. hemen hesabimi feshedeceğim.
Değilse kal bizim için önemlisin diyorsanız da bunu otomatik bir mesajla deği samimi bir yaklaşım ve çözümle sunarsanız tekrar aktifleşeceğim
Nalan Güler
saat 11.05



Merhaba nalan,

Sistemde yaşanan anlık güvenlik sorunu teknik ekibimizce çözülmüştür. Konu ile ilgili gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Bu konuda lütfen endişelenmeyiniz. Pasaj.com\'da bizimle birlikte olmanız bizi mutlu edecektir. Pasaj.com siz sevgili kullanıcılarımız sayesinde daha iyi yerlere gelecektir. Bu konuda göstermiş olduğunuz anlayışınız için ve samimiyetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Bebek kategorisi açma konusu ilgili birimlerce görüşülmektedir. Öneriniz değerlendirmeye alınmıştır

Sevgilerimizle

Pasaj Ekibi
mesajı yanıtla
Tarih: 25.11.2011 11:19

Hiç yorum yok: