29 Mayıs 2013 Çarşamba

Kirpi

Bir haftadır tatildeyizArsuz da askeri kampta kocamın devre arkadaşları ve eşleriyle beraberiz.Çok güzel bir ortam deniz ve kumsalı harika.
Kamp sessiz,asude ve yemyeşil.Her şey çok iyi.Tek eksik bilgisayar ve bağlantı.o yüzden bu güzellikleri paylaşamıyorum.
Aşivden bir kaç konuyla bir selam vereyim dedim.
Kirpi aynı ama sukulentler farklı,son tutkum sukulentler ya...










Kamptan eve dönünce devam etmek üzere sevgilerle...

6 yorum:

bilge dedi ki...

İyi tatiller. Kirpiler de çok güzelmiş. Sevgiler.

fiamma dedi ki...

oyy çok güzeller bunlarrrr...

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

benceede evdeki çiçeklere uygulamalı yani katüs türünde olanalara:) sen kampın keyfini çıkar şekerim.kocaman öpüyorum.

gül dedi ki...

Ben burda sizin tahlıl sonuçlarını merak ede durayım :) Anlaşılıyorki şükür iyisiniz.Allah'a emanet olun.

nalan dedi ki...

Gül;şimdi şekerim sana durumu özetleyeyim.
Antalyada 20 gün beklediğim tahlil çıkmadı eve döndüm. 5 gün sonra aaaaaaaaaaaArsuza kampa gittiğimde de henüz sonuç çıkmamıştı. Sonuç çıktığında sonucu alacak kardeşim tatil yaptı. Zaten doktorum da kongredeymiş. İkisi de dönünce kardeşim tahlili alıp doktoruma gidince o,ablanızla gelin demiş:))kardeş durumu anlatıp,onu siz yolladınız gerekirse gelsin ama bari tahlile bakın deyince tahlile bakılmış.Romatolojiyi ilgilendirecek bir sonuç yok temiz demiş. O arada biz kampı bitirip kocamın memleketine geçtik.İnt bağlantımız yine olamazken bu kez kameram ve de telefonum bozuldu.Şaka gibi ama değil.Hepten mahsur kaldım. gerekli telefonlarım kartta değil de tel hafızasındaymış. Kardeşime de bu nedenle ulaşamadım. Nihayet o bana ulaşabilip haberi yenice verdi. Ben de dün gece eve döndüm:))
Merak etme,romatizmadan yırttım. Dizlerime de PRP yaptırdım,oldukça faydalandım yani bu yakınlarda gaza gelmezsem :(keyfim yerinde olacak:) İlgin için özellikle teşekkür ederim.

nalan dedi ki...

Zehra,Fiamma ,Alanay beğendiğinize sevindim. Tatil bitti.Eve döndüm. Hava değişim rehavetini atlatınca ve teknik arızalarım çözülünce yazacağım.