Bilgisayarım bu yaz başında yırtınmaya başlamıştı .Habire "yetersiz disk alanı,C klasörünü boşalt yazılı uyarılar gösteriyordu. Boşalttım falan kâr etmedi .Ben zaten çok anlamam. Koltuğumun altına alıp tamire götüremedim vs uzun zamandır tek bir resim bile kaydedemediğimden url alabileceğim kaynaklı paylaşımlarla idare edişim o yüzden.Yoksa üretmeye de,çalışmaya yarım kapasite de olsa devam
İftara bir saat var ben bunu gördüm.
Otur dedim satılmıyor yapılacak.Hemen tıklayıp sayfayı açtım. Açıklama var resim var.
Resim anlatıyor zaten de tarifteki malzemeyi çözemedim.
Buyrun siz çözün,yaparsanız da soğutmadan bana da bi tabak getiriverin hayrınıza:))
Adresi yazayım mı?
http://www.liveinternet.ru/users/fillenaomsk/post285611541/
Bu bile lezzetli Mantılar, sadece bir bomba! Çıtır pasta mükemmel kokulu domates, lor, sarımsak ve otlar, çok gür ve güzel kokulu vardır! Onlar kahvaltı için ya da konukların gelişi için hazırlanabilir, lezzetli sıcak ya da soğuk. Ve büyük bir çerez olarak bir nimettir var! Malzemeler: Hamur: Un - 3-3,5 Sanat. su (kaynar) - 1 yemek kaşığı. Rast. Petrol - 4 yemek kaşığı şeker - 1 tatlı kaşığı tuz - 1 çay kaşığı Dolgu: Domates - 5. beyaz peynir (ya da süzme peynir) - 200 gramSarımsak - 2 diş. Bitkiler Tuz Hazırlanışı: Kes domates dilimler halinde. Çatal, püre peynir, süzme peynir tuz ekleyin ve chesnokodavilku sarımsak sıkmak, doğranmış otlar ekleyin ve karıştırın eğer. su (kaynar su) içinde, şeker ve tuz ilave edin bitkisel yağ ekleyin. Unu ekleyin. Yumuşak bir hamur yoğurun. 30 dakika hamur kalan. icar büyük bir ince bir tabaka içine yarım hamur dışarı rulo. birbirinden 3 cm daha yakın hamur domates dilimleri yerleştirin. doldurma domates koymak. bir dolgu ile ilk kapak, hamur ikinci kat dışarı rulo. Ctakanom uygun çapı kadar tüm turta devam domates dilimleri, her börek hatlarını kesip. her iki tarafta kızgın yağ çok sayıda köftesi Fry. Hisse kağıt havlu üzerine fazla yağı çıkarmak için.